Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-15 / Moldova - România 1-1 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-15 a Moldovei a remizat, scor 1-1, în cel de-al doilea meci amical disputat cu reprezentativa similară a României.

WU-15 / Moldova - România 1-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-15 a Moldovei va susține în zilele de 16 şi 18 iunie 2016 două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României.

Asociația de Fotbal din Drochia

Categorie:

Joi, 16 iunie 2016, în incinta Școlii Sportive din Drochia a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Raionale de Fotbal.

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 14 iunie 2016 la hotelul “Institutul Muncii” din Chişinău o şedinţă, la care au fost făcute totalurile campionatului naţional pentru copii şi juniori, ediţia 2015-2016.

Supercupa Moldovei Orange

Categorie:

FC Sheriff Tiraspol va fi gazda Supercupei Moldovei Orange la fotbal, ediția 2016. Acest lucru a devenit cunoscut marți, 14 iunie, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul FMF. Meciul FC Sheriff Tiraspol - FC Zaria Bălți se va juca pe 10 august 2016, ora 20-00, la Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol.

Cupa Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale

Categorie:

Duminică, 12 iunie, au avut loc meciurile retur ale semifinalelor din cadrul Cupei Moldovei amatori între Asociațiile Raionale, ediția 2016.

Asociația de Fotbal din Ungheni (video)

Categorie:

Duminică, 12 iunie, Asociaţia de Fotbal din Ungheni a făcut totalurile campionatului raional, seniori şi juniori.

Premierea echipei Sparta (video)

Categorie:

Clubul de fotbal Sparta Selemet a fost premiat pe 12 iunie 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Sud, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 12 iunie, în oraşul Mărculeşti, raionul Floreşti, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Fotbal pe plajă (video)

Categorie:

Sâmbătă, 11 iunie 2016, în parcul Valea Morilor din Chişinău s-au disputat meciurile primei etape din cadrul Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă, Divizia Naţională, ediţia IX.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail