Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Premierea echipei Floreşti (video)

Categorie:

Clubul de fotbal Floreşti a fost premiat pe 11 iunie 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 2 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Memorialul "Iurie Miterev" (video)

Categorie:

Sâmbătă, 11 iunie, la Centrul de Pregătire al Tânărului Fotbalist Zimbru a avut loc cea de-a patra ediţie a turneului în memoria fostului atacant al echipei Zimbru şi al selecţionatei Moldovei, Iurie Miterev.

Fotbal feminin / Ședință de lucru

Categorie:

Joi, 11 iunie 2015, în sala de conferințe a Complexului Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a avut loc ședinta de lucru cu participarea reprezentanților de la toate cluburile din fotbalul feminin.

La Mulți Ani!

Categorie:

Iurie LUCAȘCIUC, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător al echipelor Moldova și Nistru Chișinău, a împlinit onorabila vârstă de 70 de ani!

La Mulți Ani!

Categorie:

Victor GREAPCĂ, antrenor de copii la Real Succes Chișinău, fost antrenor al selecționatelor feminine de junioare a Moldovei, a împlinit onorabila vârstă de 55 de ani!

Comunicat

Categorie:

În scopul popularizării, dezvoltării fotbalului în Moldova și intensificării relațiilor de prietenie și încredere dintre comunitatea fotbalistică și structurile de forță, Ministerul Afacerilor Interne și Federaţia Moldovenească de Fotbal au semnat un acord de colaborare.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 8 iunie 2016 a adoptat următoarele decizii:

Vizită de lucru

Categorie:

Miercuri, 8 iunie, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întâlnire cu Igor Guja şi Nicolae Moraru, Directorii adjuncţi ai Departamentului Instituţiilor Penitenciare.

Fotbal feminin / Naţionala Moldovei

Categorie:

Naţionala feminină a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-6, în meciul cu Suedia din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017.

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegarea oficialilor FMF, Igor POPOV, Manager TMS, și Victor DAGHI, Șeful Serviciului de Presă, la Campionatul European de fotbal din Franța.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail