Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal feminin / Campionatul Moldovei între junioare (video)

Categorie:

Clubul Sportiv Noroc a devenit campioana Moldovei la fotbal feminin între junioare U-16. În finală, echipa antrenată de Eugenia Miron a învins formaţia PGU-ŞS-4 Alga Tiraspol, scor 3-0.

Lotul naționalei feminine a Moldovei (video)

Categorie:

Antrenoarea naționalei feminine a Moldovei, Alina Stețenco, a anunţat lotul final pentru meciurile cu Danemarca (22 octombrie, Viborg) și Slovacia (26 octombrie, Senec)din Preliminariile Campionatului European-2017.

U-16 / Finala Cupei Moldovei (video)

Categorie:

Zimbru Chișinău a devenit deţinătoarea Cupei Moldovei între juniori U-16! În finală, galben-verzii au învins formaţia CSCT Buiucani-Dacia Chişinău în urma executării loviturilor de departajare, scor general 6-5. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 1-1.

Elveția - Moldova 2-1

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-1, în meciul amical disputat la Lugano contra Elveției, țară participantă la EURO 2016. Golul echipei noastre a fost marcat de către Radu Gînsari, care l-a învins pe portarul Roman Burki cu un șut superb de la 25 metri.

U-14 / Finala Cupei Moldovei (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol a devenit deţinătoarea Cupei Moldovei între juniori U-14! În finală tiraspolenii au învins formaţia CSCT Buiucani-Dacia Chişinău, cor 2-0. 

Veterani / Meciuri amicale (video)

Categorie:

Vineri, 3 iunie, la stadionul orășenesc din Comrat a avut loc un meci amical internațional între selecționata de veterani a Moldovei și echipa de veterani Antalyaspor Turcia. În urma unui meci viu disputat, echipa noastră a obținut victorie cu scorul 5-1.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 3 iunie, la sediul FMF a avut loc şedinţa Comitetului de Arbitri. În cadrul întrunirii au fost făcute totalurile Campionatului de fotbal al Moldovei, ediția 2015-2016, dar și s-au discutat perspectivele arbitrajului pentru următorul sezon. O atenție deosebită a fost acordată subiectului cu privire la inovațiile în regulile de joc care au intrat în vigoare la 1 iunie.

Comitetului Fotbal Profesionist

Categorie:

Vineri, 3 iunie 2016, la sediul FMF, a avut loc şedinţa Comitetului Fotbal Profesionist, la care au participat conducerea FMF şi reprezentanţii cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 2 iunie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Naționala Moldovei / Antrenament în Elveția (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 2 iunie ultimul antrenament înaintea meciului amical cu Elveția. La ședința tehnică care a durat ceva mai mult de o oră au participat toți 21 de jucători.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail