Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneul „Speranţa” (video)

Categorie:

Etapa finală a turneului republican la mini-fotbal feminin „Speranţa”, ediţia II, se desfăşoară în perioada 1-5 iunie 2016 în satul Slobozia Duşca, raionul Criuleni. 

Comitetul Copii și Juniori al FMF

Categorie:

Joi, 2 iunie, a avut loc şedinţa Comitetului Copii și Juniori al FMF (Președinte - Vasile Poroșenco). Membrii Comitetului au discutat despre formula desfășurării și structura Campionatului Moldovei la fotbal pentru copii și juniori, ediția 2017/2018, categoriile de vârstă, schimbările în Regulament, dar s-au referit și la Convenția cu privire la principiile de bază în procesul de pregătire a copiilor şi juniorilor la şcolile de fotbal în cadrul proiectului FMF “Noi”. 

Veterani / Meciuri amicale (video)

Categorie:

Joi, 2 iunie 2016, la stadionul din satul Suruceni, raionul Ialoveni, a avut loc un meci amical internațional între echipele de veterani Avântul Nimoreni (Republica Moldova) și Antalyaspor (Turcia). În urma unui meci viu disputat, echipa noastră a obținut victorie cu scorul 6-2.

1 Iunie - Ziua Internațională a copilului!

Categorie:

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viață fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia și iubi copiii și de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

Fotbalul – sărbătoare pentru copii

Categorie:

Miercuri, 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, CSCT Buiucani în colaboare cu Federația Moldovenească de Fotbal a organizat un festival fotbalistic cu genericul „Fotbalul – sărbătoare pentru copii”, la care au participat peste 250 de copii. Toți copiii au primit mai multe cadouri din partea forului fotbalistic. Acțiuni fotbalistice asemănătoare au fost organizate de clubul Voran la Stăuceni cu participarea a peste 150 de copii și în mai multe localități din țară.

Fotbal feminin / Campionatul regional Sud

Categorie:

Duminică, 29 mai, în orașul Cahul s-au desfăşurat meciurile finale ale Campionatul regional "Sud" la fotbal feminin U-16, ediţia 2015-2016.

Naționala Moldovei

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 30 mai ultimul antrenament în localitatea Bad Radkersburg, Austria. La ședința tehnică de aproximativ o oră și jumătate au participat 19 jucători.

Turneu pentru copii

Categorie:

Duminică, 29 mai 2016, la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv (LIRPS), a avut loc turneul de minifotbal consacrat Zilei Copilului. Competiția a fost organizată de către LIRPS, în colaborare cu Pretura sectorului Botanica a mun. Chişinău şi Federaţia Moldovenească de Fotbal. 

Sheriff - campioana Moldovei! (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol a devenit campioana Moldovei la fotbal, în cadrul Diviziei Naționale, ediția 2015-2016! În meciul de aur pentru desemnarea campioanei Moldovei, Sheriff s-a impus la limită, scor 1-0, în fața echipei Dacia Chișinău. Golul decisiv al meciului a fost marcat pe final de către Goran Galesic.

CS Noroc - deţinătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin (video)

Categorie:

CS Noroc Nimoreni a devenit câştigătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediţia 2015-2016. În finală, formaţia antrenată de Eugenia Miron a învins echipa PGU ȘS-4 FC Alga, scor 2-0.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail