Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Juniori U-18 / Divizia B - Etapa Finală (video)

Categorie:

Echipa Şcolii Sportive din Dubăsari a devenit câştigătoarea turneului final al Campionatului Moldovei de juniori U-18, Divizia B, ediţia 2015-2016. În finală, jucătorii antrenaţi de Vasile Ojog au învins formaţia ȘS-2 Telenești, scor 8-1.

Premierea echipei Zimbru-2 (video)

Categorie:

Clubul de fotbal Zimbru-2 Chișinău a fost premiat pe 29 mai 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Campionatul Moldovei, Divizia A, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Veterani / Meci amical

Categorie:

Duminică, 29 mai 2016, cu ocazia Hramului orașului Taraclia, la invitația Președintelui raionului Taraclia Kirill Tatarlî, selecționata de veterani a Moldovei a jucat un meci amical în compania reprezentativei de veterani din această localitate.

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

Selecționata de juniori U17 a Moldovei s-a clasat pe locul 7 la memorialul „Costin Laurean”, care se desfășoară în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România. În ultimul meci, jucătorii  pregătiți de Alexandru Guzun s-au impus în urma executării loviturilor de departajare în fața echipei LPS Bihorul Oradea. Golurile Moldovei în timpul regulamentar au fost marcate de Andrei Bostan (minutul 46) și Vasile Stefu (minutul 59).

Turneul "Guguţă" (video)

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” se desfășoară în perioada 28 mai – 1 iunie 2016 la tabăra de odihnă “Cristiano” din satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție participă 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale.

Meci de aur / Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul de aur Sheriff Tiraspol - Dacia Chișinău pentru stabilirea campioanei Moldovei în Divizia Națională, ediția 2015-2016, pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online , precum și la casele stadionului Zimbru.

Croația – Moldova 1-0 / Declarații (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în meciul amical disputat la Koprivnica contra Croației, țară participantă la EURO 2016. Singurul gol a fost marcat în debutul partidei de către Andrej Kramaric.

Turneu de fotbal (video)

Categorie:

Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal organizează pe durata zilei de sâmbătă, 28 mai, la stadionul Clubului Sportiv pentru Copii şi Tineret Buiucani - Turneul de Fotbal Uniunea Europeană şi Parteneriatul Estic.

Oficialii Meciului de Aur

Categorie:

Meciul FC Sheriff – FC Dacia din cadrul Diviziei Naționale, ediția 2015-2016, va fi condusă de o brigade de arbitri FIFA din Ungaria în următoarea componență:

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

Selecționata de juniori U17 a Moldovei a remizat, scor 0-0, în meciul cu ACS FC Dani Coman din cadrul Memorialului „Costin Laurean”, care se desfășoară în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail