Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

Selecționata de juniori mici a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, de la selecționata de juniori U-18 a Clujului în primul meci din cadrul Memorialului „Costin Laurean”, care se desfășoară în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România.

Meci de Aur / Conferință de presă (video)

Categorie:

Vineri, 27 mai 2016, la sediul FMF, a avut loc o conferință de presă cu participarea reprezentanților FC Dacia și FC Sheriff. În continuare Vă prezentăm imagini video de la acest eveniment.

Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin / Conferință de presă (video)

Categorie:

Vineri, 27 mai 2016, la sediul FMF, a avut loc o conferință de presă cu participarea reprezentanților echipelor PGU ȘS-4 FC Alga Tiraspol și CS Noroc Nimoreni. În continuare Vă prezentăm imagini video de la acest eveniment.

Meci amical / Moldova U-15 – FC Zaria U-15 4-0 (video)

Categorie:

Selecționata de juniori U-15 a Moldovei a obținut victorie, scor 4-0, într-un meci amical cu FC Zaria U-15.
Marcatori: Stratan (14, 36), Botnari (23), Calestru (41)

Naționala Moldovei (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în Austria în seara zilei de miercuri, 25 mai, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Im Park” din localitatea Bad Radkersburg.

Euro Winners Cup 2016

Categorie:

CS Djoker Chișinău a suferit înfrângere, scor 3-11, în meciul cu ASD Terracina Italia din cadrul 1/8 de finală ale Ligii Campionilor la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup 2016) care se desfăşoară în perioada 23–29 mai în orașul Catania, Italia.

Zaria - deţinătoarea Cupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Zaria Bălți este noua deţinătoare a Cupei Moldovei Orange, ediţia 2015-2016. În finală, disputată miercuri, 25 mai, la stadionul Zimbru, echipa antrenată de Igor Rakhaiev a învins dramatic, în prelungiri, formaţia Milsami Orhei, scor 1-0. Astfel, Zaria și-a trecut în palmares prima Cupă a Moldovei!

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Miercuri, 25 mai, în satul Brăviceni, raionul Orhei, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Naționala Moldovei (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă al Echipei Naționale a Moldovei cu ocazia meciurilor amicale Croația – Moldova (27 mai 2016, Koprivnica) și Elveția - Moldova (3 iunie 2016, Lugano).

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat marți, 24 mai, la sediul FMF, conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Milsami – FC Zaria (Finala Cupei Moldovei Orange 2016).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail