Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Campionatul Naţional Sindical de fotbal

Categorie:

Pe 22 mai 2016 în satul Sireți, raionul Strășeni, a avut loc meciul de aur din cadrul Campionatului Naţional Sindical de fotbal (seniori), ediția 2015-2016, între echipele Cojușna și CS Grătiești, care au acumulat câte 33 de puncte la sfârșitul campionatului, organizat de Asociaţia Sindicală de fotbal din R. Moldova, în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal.

La Mulți Ani!

Categorie:

Veaceslav MAXIMOV, Preşedintele clubului Real Succes Chișinău și Membru al Comitetului Executiv FMF a împlinit onorabila vârstă de 50 de ani!

U-17 / Memorialul „Costin Laurean”

Categorie:

În vederea pregătirii către preliminariile CE 2017, selecționata de juniori U-17 a Moldovei va participa la memorialul „Costin Laurean”, care se va desfășura în perioada 27-29 mai la Târgu Mureș, România.

Euro Winners Cup 2016

Categorie:

CS Djoker Chișinău a debutat cu înfrângere, scor 0-7, în meciul cu SC Braga Portugalia din cadrul grupa G a Ligii Campionilor la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup 2016) care se desfăşoară în perioada 23–29 mai în orașul Catania, Italia.

Arbitrii Finalei Cupei Moldovei Orange

Categorie:

Finala Cupei Moldovei Orange, ediţia 2015-2016, dintre FC Milsami Orhei – FC Zaria Bălți va fi condusă de o brigadă de arbitri FIFA din Polonia în următoarea componenţă: Paweł RACZKOWSKI – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Paweł SOKOLNICKI și Tomasz LISTKIEWICZ. Al 4-lea oficial va fi Paweł GIL.

Veterani / Moldova - Ucraina 1-4 (video)

Categorie:

Duminică, 22 mai 2016, la stadionul orăşenesc din Bălţi, a avut loc un meci amical de fotbal între selecţionatele de veterani ale Moldovei şi Ucrainei. Partida a fost organizată cu ocazia Hramului municipiului Bălţi.

Meci de aur / Tragerea la sorţi (video)

Categorie:

În urma tragerii la sorţi, Sheriff Tiraspol va fi gazda meciului de aur cu Dacia Chişinău din cadrul campionatului Moldovei la fotbal, Divizia Naţională, care va desemna campioana în sezonul 2015-2016.

Premierea echipei Spicul (video)

Categorie:

Clubul de fotbal Spicul Chişcăreni a fost premiat pe 22 mai 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Campionatul Moldovei, Divizia A, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Premierea echipei Sîngerei (video)

Categorie:

Clubul de fotbal Sângerei a fost premiat pe 21 mai 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Olympic Fest (video)

Categorie:

Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv împreună cu federaţiile de profil a organizat sâmbătă, 22 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale sărbătoarea sportului – „OLYMPIC FEST 2016”. Evenimentul este dedicat Zilei Mondiale Olimpice şi reprezintă un festival sportiv care a oferit participanţilor, indiferent de abilităţile sportive, vârstă sau ocupaţie, posibilitatea să practice diverse genuri de sport, printre care şi fotbal, în zone de activităţi amenajate, sub supravegherea instructorilor sportivi. În cadrul Olympic Fest a avut loc şi tradiţionala Cursa Olimpică pe distanţa de 3,5 km.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail