Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă  22 mai, în satul Făureşti, comuna Ciorescu, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

May Cup Moldova (video)

Categorie:

În perioada 20-22 mai, ţara noastră găzduieşte prima ediţie a turneului internaţional la fotbal pentru copii U-13 “May Cup Moldova”. La competiţie participă 8 echipe: CSCT Buiucani Chişinău, Zimbru Chişinău, Milsami Orhei, Buiucani-Dacia Chişinău, Real Succes Chişinău, Sheriff Tiraspol, LPS Vaslui (România) şi EDU Sporting Iaşi (România). Meciurile au loc la stadioanele CSCT Buiucani şi Real Succes.

Meci de aur / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de vineri, 27 mai 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de aur care va stabili campioana Moldovei la fotbal, Divizia Națională, ediția 2015-2016 (29 mai 2016, Stadionul Zimbru din Chişinău). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press&fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Divizia Națională / Meci de aur

Categorie:

Vineri, 20 mai, s-au jucat meciurile ultimei etape din Campionatul Republicii Moldova la fotbal, ediția 2015-2016, Divizia Națională. Partida Dacia Chișinău – Sheriff Tiraspol s-a încheiat nedecis, scor 1-1, astfel la sfârșitul campionatului ambele echipe au acumulat același număr de puncte, câte 65.

Comitetul de Apel

Categorie:

Vineri, 20 mai, Comitetul de Apel a examinat în ședință publică cererea depusă de către FC ”Zaria” împotriva Deciziei Comitetului de Competiții FMF din 05.05.2016 pe marginea cauzei privind sancționarea FC ”Zaria” cu amendă în mărime de 20000 (două zeci mii) lei.

WU-17 / Turneu de Dezvoltare UEFA

Categorie:

Naţionala de junioare U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-5, în ultimul meci cu Slovacia de la Turneul de Dezvoltare al UEFA, care s-a desfăşurat în localitatea Albena, Bulgaria.

WU-17 / Turneu de Dezvoltare UEFA

Categorie:

Naţionala de junioare U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în al doilea meci cu România de la Turneul de Dezvoltare al UEFA, care se desfăşoară în localitatea Albena.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 17 mai 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Marți, 17 mai 2016, la sediul FMF a avut loc o şedinţă de lucru a proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

WU-17 / Turneu de Dezvoltare UEFA

Categorie:

Naţionala de junioare U-17 a Moldovei participă în perioada 17-20 mai 2016 la Turneul de Dezvoltare al UEFA, care se va desfăşura în localitatea Albena, Bulgaria.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail