Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cantonament pentru arbitri (video)

Categorie:

În perioada 4-9 decembrie, Comitetul de Arbitri al FMF organizează la Tiraspol un cantonament pentru arbitrii Diviziei A şi B.

Futsal / Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Luni, 5 decembrie 2016, Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat la Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu o conferinţa de presă cu ocazia meciurilor amicale la futsal în compania Belarusului. La întrebările jurnaliștilor au răspuns Vladimir Vusatîi, antrenor al selecţionatei naţionale de futsal, și jucătorul Andrian Lașcu.

Veterani / Supercupa Moldovei (video)

Categorie:

Echipa Poliproject Chişinău a devenit câştigătoarea Supercupei Moldovei la fotbal pentru veterani, ediţia 2016. În meciul decisiv disputat sâmbătă, 3 decembrie, la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Poliproject a învins formaţia Zaria Bălţi, scor 4-2.

Special Olympics (video)

Categorie:

Special Olympics Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Ministerul Tineretului şi Sportului au desfăşurat sîmbătă, 3 decembrie, un festival cu participarea a peste 100 de elevi de la şcolile auxiliare din municipiul Chişinău şi una din Ucraina. În cadrul acţiunii au fost organizate competiţii la diferite probe sportive. Evenimentul a fost dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi şi s-a desfăşurat în sala Şcolii Auxiliare nr.6 din capitală.

Cupa Raionului Cimişlia (video)

Categorie:

Sâmbătă, 3 decembrie 2016, a avut loc finala Cupei Raionului Cimişlia la fotbal. Deţinătoare a trofeului a devenit echipa FC Galbena din satul Gura Galbenei, care s-a impus în meciul decisiv în faţa formaţiei Codru Lipoveni, scor 4-1.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 2 decembrie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Ziua internaţională a invalizilor (video)

Categorie:

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Invalizilor, pe 2 decembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Centrul de a reabilitare socială a copiilor o adevărată sărbătoare pentru copiii cu dizabilități. Toţi micuţii au primit din partea organizatorilor diverse cadouri.

Asociaţiile Raionale de Fotbal (video)

Categorie:

La solicitarea conducătorilor Asociaţiilor Raionale de Fotbal din Moldova și în conformitate cu programul de activitate al FMF pentru acest an, luni, 28 noiembrie, în Brașov, România, a avut loc un seminar informativ comun cu participarea oficialilor Asociațiilor Județene de fotbal din România.

Naționala / Amical cu San Marino

Categorie:

În perspectiva pregătirii către meciul cu Austria (24 martie 2017) din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia, Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din San Marino pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 20 martie 2017 în San Marino.

Veterani / Cupa FMF (video)

Categorie:

Echipa de veterani a oraşului Chişinău, Moldova, a devenit pentru al patrulea an consecutiv câștigătoarea turneului internaţional pentru veterani „Cupa FMF”, ediţia X, organizat în memoria lui Gheorghe Tegleațov.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail