Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneu la fotbal

Categorie:

În perioada 12-15 mai la Mogoșoaia, România, s-a desfășurat a doua ediție a Campionatului Balcanic de fotbal al Pacienților Transplantați. Cu suportul FMF, la competiție alături de România, Bulgaria și Croația, a participat și Moldova, loturile fiind alcătuite din persoane care au trecut cu bine peste un transplant de organe, medici chirurgi și foști sportivi sau fotbaliști.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Duminică, 15 mai, la Centrul „Don Bosco” din Chişinău a demarat ediţia a cincia a turneului de fotbal pentru copii din familiile defavorizate “Euro-2016”. La competiţie participă copii, cu vârste între 7 şi 14 ani, care nu se antrenează în cadrul cluburilor sau şcolilor sportive. Fiecare echipă reprezintă câte o ţară europeană şi o intituţie de învăţămînt preuniversitar.

Premierea echipei Bogzeşti

Categorie:

Fotbal Club Bogzeşti a fost premiat pe 15 mai 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Centru, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

U-17 / Moldova - Bulgaria 0-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în meciul pentru locul 7 de la Memorialul “Viktor Bannikov”, clasindu-se in final pe locul opt.

Congresul FIFA

Categorie:

In perioada 10-15 mai 2016, in Mexico-City, Mexic, isi desfasoara lucrarile cel de-al 66-lea Congres FIFA.

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Vineri, 13 mai, în satul Cioburciu, raionul Slobozia, a avut loc un festival fotbalistic la care au participat circa 80 de fete cu anul nașterii 2003 și mai mici. Acțiunea a fost organizată în cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova și programului FIFA - Live Your Goals.

Campionatul Moldovei între veterani (video)

Categorie:

Joi, 12 mai 2016, la Suruceni a avut loc un meci principial din cadrul campionatului national la fotbal între veterani, ediția 2016

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 12 mai 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F.

Finala Cupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

FC Milsami Orhei va fi gazda finalei Cupei Moldovei - ORANGE, ediția 2015-2016. 

Premierea echipei Anina (video)

Categorie:

Clubul Sportiv Anina Anenii Noi a fost premiat pe 7 mai 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 2 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Centru, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail