Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Special Olympics Moldova (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Special Olympics Moldova au organizat pe 6 mai meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului Special Olympics. Competiţiile s-au desfăşurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea mai multor echipe (băieţi şi fete), formaţii unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, în total circa 600 de persoane.

Veteranii nu sunt uitaţi

Categorie:

A devenit deja o tradiție ca FMF să acorde ajutor financiar văduvelor fotbaliștilor și să aducă astfel un omagiu celor care au lucrat pentru afirmarea fotbalului moldovenesc. De ajutor financiar din partea FMF au beneficiat Svetlana Cornilova, Parascovia Catînsus, Anastasia Roman, Ludmila Juc, Larisa Vatamanu, Iraida Colesnicova, Lidia Țincler, Tatiana Harcenco, Larisa Tegleațova.

Naţionala U-21 / Meci amical cu Belarus

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Belarus pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele de tineret U-21 ale celor două ţări. Partida dintre reprezentativele de tineret ale Moldovei şi Belarus a fost programata pentru 10 august 2016 în Belarus.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 5 mai 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comunicat (video)

Categorie:

Joi, 5 mai 2016, a fost sărbătorită aniversarea a XXIV-a de la fondarea Brigăzii nr.1 mobil-operativă a Departamentului Trupelor de Carabinieri. Cu acest prilej pe teritoriul Unității Militare 1001 a fost organizată o acțiune festivă.

Turneu pentru copii

Categorie:

La baza de pregătire a echipei Dinamo-Auto din satul Ternovca, raionul Slobozia, s-a desfășurat cea de-a cincea ediție a turneului în memoria fostului profesor de educație fizică de la școala din sat, Iurii Smaghin, un mare promotor al fotbalului în Ternovca.

Memorialul "Roman Lungu" (video)

Categorie:

Miercuri, 4 mai, pe terenurile Şcolii Sportive Raionale din Orhei s-a desfăşurat tradiţionalul turneu la mini-fotbal în memoria discipolului acestei instituţii, Roman Lungu. La competiţie au participat 8 echipe de copii din Orhei, Râbniţa, Chişinău şi Măgdăcești.

Asociația de Fotbal din Teleneşti (video)

Categorie:

Marți, 3 mai 2016, în sala mică a Consiliului Raional Telenești a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Raionale de Fotbal din Telenești.

Cupa Sindicală

Categorie:

Sâmbătă, 30 aprilie 2016, satul Sireţi a găzduit finala Cupei Sindicale (seniori), ediţia a XII-a, organizată de Asociaţia Sindicală de fotbal din R. Moldova, în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri al FMF anunță înscrierea doritorilor în școala de arbitri. Sunt invitați tineri și tinere cu vârsta între 15-30 de ani, care iubesc fotbalul şi sunt dornici să se dedice arbitrajului.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail