Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Hristos a Înviat!

Categorie:

Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti, adresăm tuturor cele mai calde urări de sănătate, bucurie şi împliniri. Fie ca lumina Învierii Domnului să Vă aducă speranţă, pace în suflet, linişte şi iubire. Un Paşte fericit alături de cei dragi.

Live Your Goals (video)

Categorie:

Vineri, 29 aprilie, în satul Cimişeni, raionul Criuleni, a avut loc un festival fotbalistic pentru fete în cadrul programului FIFA - Live Your Goals. Micile fotbaliste au participat la diverse exerciţii distractive şi au jucat fotbal în componenţă redusă.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 28 aprilie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Seminar FMF

Categorie:

Joi, 28 aprilie, la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar teoretic cu participarea arbitrilor și observatorilor de arbitri din Divizia Națională.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Joi, 28 aprilie, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri al FMF. Pentru greșelile comise în cadrul meciului Sfîntul Gheorghe Suruceni - Sheriff-2 Tiraspol (20 aprilie, Divizia A, meci restanță din etapa 15, ediția 2015/2016), arbitrul Ivan Arnaut a fost suspendat până la sfârșitul campionatului. Aceeași sancțiune a fost aplicată lui Sergiu Ciobanu, observator de arbitri la partida sus menționată.

La Mulți Ani!

Categorie:

Nicolai STULENI, veteran al fotbalului moldovenesc, fost arbitru, iar în prezent observator de arbitri, a împlinit onorabila vârstă de 65 de ani!

Seminar UEFA pentru instructorii de futsal (video)

Categorie:

În perioada 25-29 aprilie 2016, ţara noastră găzduieşte primul Seminar UEFA pentru instruirea instructorilor de futsal din ţările CSI. La evenimentul de la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu participă reprezentanţi din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Rusia, Ucraina, dar şi antrenori din Moldova.

Futsal / Campionatul universitar

Categorie:

Luni, 25 aprilie, la Complexul Sportiv al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a început campionatul național universitar la futsal. Competiția este organizată de către Federația Sportului Universitar din Moldova, Asociația de Futsal din Moldova în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal. Pentru titlul suprem luptă 7 echipe care reprezintă instituțiile de învățământ superior.

Vizită de lucru

Categorie:

Miercuri, 27 aprilie, Pavel Cebanu, Președintele FMF, și Ruslan Berzoi, Vicepreședintele FMF, au avut o întrevedere în orașul Orhei cu conducerea raionului și a echipei Milsami, Ilan Șor, Președinte, Petru Jardan, Vicepreședinte, Stanislav Cvasnîi și Ion Beiu, consilieri ai Consiliului orășenesc Orhei.  

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail