Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Moldova va juca împotriva Croației

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Croația pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 27 mai 2016 și se va desfășura în orașul Koprivnica.

Cupa Moldovei Orange / Tragerea la sorți (video)

Categorie:

Vineri, 22 aprilie 2016, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2015-2016:

Licenţierea cluburilor

Categorie:

În rezultatul examinării documentelor de licenţiere prezentate de cluburile din Divizia Naţională, Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF, la ședința sa din 22 aprilie 2016, a luat următoarele decizii pentru sezonul 2016-2017:

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 22 aprilie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Special Olympics Moldova (video)

Categorie:

Pe parcursul lunii aprilie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu Special Olympics Moldova au desfăşurat programul „Young Athletes and Families” destinat copiilor cu vârsta preşcolară împreună cu părinţii lor. Scopul acestei acţiuni este promovarea fotbalului în regiunile ţării.

Concurs pentru amatorii fotbalului

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a lansat un concurs pentru amatorii fotbalului!

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 21 aprilie 2016 a adoptat următoarele decizii:

Seminar FMF

Categorie:

Joi, 21 aprilie 2016, în orașul Cioburciu a avut loc seminarul de instruire a arbitrilor și antrenorilor, organizat de către Asociaţia Raională de Fotbal Slobozia cu suportul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Moldova U-19 - Real Succes 4-0 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 19 aprilie un meci de verificare cu echipa Real-Succes Chișinău. Partida va avea loc la baza Zimbru cu începere la ora 11-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Maratonul Internaţional Chişinău (video)

Categorie:

Duminică, 17 aprilie, a avut loc cel de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău. Federaţia Moldovenească de Fotbal a susţinut acest eveniment, astfel printre miile de alergători s-au numărat jucătorii echipei naţionale de fotbal a Moldovei, Ion Jardan şi Petru Racu, căpitanul selecţionatei U-21, Danu Spătaru, antrenoarea echipei naţionale feminine, Alina Steţenco, precum şi mai mulţi tineri de la şcolile de fotbal.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail