Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Presei 2016

Categorie:

Formaţia Registru a devenit câştigătoarea din acest an a turneului Open Cupa Presei-2016 la futsal, ediţia XVI, organizat de Asociaţia Presei Sportive din Moldova şi Federaţia Moldovenească de Fotbal. Pe locurile doi şi trei s-au clasat Red Union Fenosa şi Media Sport. În total la competiţie, care s-a desfăşurat în perioada 22 martie - 7 aprilie 2016, au participat opt echipe de la diverse agenţii economice şi instituţii mass-media.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, la stadionul CSCT Buiucani s-a desfășurat al treilea turneu republican la fotbal pentru copii U-10 „Сupa Memoriei 1986”. Competiţia a fost organizată de către Asociaţia Obştească „Uniunea Cernobîl din Moldova”, Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a comemora victimele catastrofei de la Cernobîl.

Futsal U-21 / Moldova - România 4-2 (video)

Categorie:

Selecţionata U-21 de futsal a Moldovei va disputa pe 14 aprilie un nou meci meci amical cu reprezentativa României. Partida va avea loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu cu începere de la ora 12-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 12 aprilie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Joi, 14 aprilie 2016, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri. Pentru greșeala comisă în cadrul meciului Speranța Nisporeni - Zaria Bălți (10 aprilie, Divizia Națională, etapa 21, ediția 2015/2016), arbitrul asistent, Sergiu Beșliu, a fost suspendat până la sfârșitul campionatului de la deservirea meciurilor în Divizia Națională. La aceeași partidă, observatorul de arbitri Ghenadie Crasnoșan a fost suspendat pentru 4 etape.

Futsal U-21 / Moldova - România 2-3 (video)

Categorie:

Selecţionata U-21 de futsal a Moldovei va disputa pe 13 și 14 aprilie două meciuri amicale cu reprezentativa României. Ambele partide vor avea loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu cu începere de la ora 18-00, respectiv 12-00, și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Live Your Goals (video)

Categorie:

Duminică, 10 aprilie, în oraşul Soroca a avut loc un festival fotbalistic pentru fete în cadrul programului FIFA - Live Your Goals. Micile fotbaliste au participat la diverse exerciţii distractive şi au jucat fotbal în componenţă redusă.

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Duminică, 10 aprilie, a avut loc la sediul FMF şedinţa Comitetului de Arbitri. În cadrul întrunirii a fost făcută o analiză a arbitrajului de la meciul Dacia Chişinău – Petrocub-Hînceşti (etapa 21, Divizia Naţională).

Săptămâna Fotbalului European Special Olympics (video)

Categorie:

Sâmbătă, 9 aprilie, la mini-terenul Şcolii auxiliare nr.6 din Chişinău instalat prin intermediul programului FMF "Toţi Împreună" s-a desfăşurat un turneu la mini-fotbal cu participarea echipelor formate din copii de la şcolile auxiliare din municipiul Chişinău. Acţiunea a avut loc în cadrul Săptămânii Fotbalului European Special Olympics, care se desfăşoară în perioada 4 aprilie - 6 mai 2016.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail