Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

La 1 aprilie 2016, Ion Testemițanu, Vicepreședinte al Federației Moldovenești de Fotbal, și-a dat demisia din propria inițiativă.

U-19 / România - Moldova 5-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 5-2, în al meci amicale disputat la Piatra Neamţ cu echipa similară a României. Golurile echipei noastre au fost marcat de Victor Stână, din penalty, şi Vadim Gulceac.

Moldova - Andorra 1-0 (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a obţinut victorie în meciul cu numărul 200 din istorie! Tricolorii s-au impus în partida cu Andorra, scor 1-0, graţie golului înscris de fundaşul Igor Armaş în prelungirile primei reprize.

U-19 / România - Moldova 1-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în primul din cele două meciuri amicale programate la Piatra Neamţ cu echipa similară a României. Singurul gol a fost marcat de Alexandru Corban.

Fotbal-tenis

Categorie:

În zilele de 26 și 27 martie 2016, în sala şcolii sportive din or. Vadul lui Vodă și în sala sportivă  din s. Petrești, r. Ungheni, au avut loc primele două etape din cadrul celei de-a XI-a ediţii a Campionatului Naţional de fotbal-tenis, seniori, organizat de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

Seminar FMF

Categorie:

Asociația Raională de Fotbal Rezina și Federația Moldovenească de Fotbal au organizat recent un seminar cu participarea reprezentanților echipelor de fotbal din teritoriu, arbitrilor, mai multor primari. În cadrul ședinței au fost puse în discuție aspecte care vizează arbitrajul în fotbal și particularitățile fotbalului de masă.

Naționala Moldovei / Ziua 6 în Malta (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei continuă pregătirea către meciul amical cu Andorra. În fiecare zi reprezentativa noastră susține ședințe tehnice pe terenul de rezervă a stadionului “Ta’Qali” din Attard.

Școala de arbitri

Categorie:

Pe 24 martie, la Bender, și 25 martie, la Bălți, au început cursurile Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2016.

Programul Moldova – Andorra

Categorie:

Cu ocazia meciului amical Moldova – Andorra din 28 martie 2015, Serviciul de Presă al Federației Moldovenești de Fotbal a editat un program oficial pentru partida cu numărul 200 a Echipei Naționale a Moldovei. Vă invităm să citiți această ediție specială în varianta PDF.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Vineri, 25 martie 2016, la sediul FMF a avut loc şedinţa de lucru a proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail