Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 25 martie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Condoleanțe (video)

Categorie:

Cu profundă tristeţe am primit vestea despre trecerea în neființă a veteranului fotbalului moldovenesc, antrenor emerit al Moldovei, maestru al sportului, Vladimir ȚINCLER.

Malta - Moldova 0-0 (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a remizat, scor 0-0, în meciul cu Malta, primul din acest an. Pentru tricolori au debutat atacantul Vadim Cemîrtan şi mijlocaşul Maxim Mihaliov, ambii de la Dacia Chişinău.

Naționala Moldovei / Ziua 2 în Malta (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat miercuri, 23 martie, antrenamentul oficial la stadionul “Ta’Qali”, unde mâine va avea loc meciul. Ședința tehnică a durat exact o oră și a fost precedată de o conferință de presă cu participarea antrenorului Igor Dobrovolski și a apărătorului Alexandru Epureanu.

U-21 / Moldova - Belgia 0-2 (video)

Categorie:

Naţionala U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în meciul cu Belgia din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017. Oaspeţii au înscris ambele goluri pe final de meci prin Michael Heylen şi Joris Kayembe. Pentru tricolori urmează ultimele trei dueluri în grupa 1, toate în deplasare.

Naționala Moldovei / Antrenament în Malta (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în Malta în seara zilei de marți, 22 martie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Corinthia Palace” din San Anton. În aceiași seară, componenţii reprezentativei Moldovei au efectuat un antrenament de aproximativ o oră pe terenul de rezervă a complexului sportiv “Ta’Qali”.

Seminar FMF

Categorie:

Marți, 22 martie 2016, în orașul Vulcăneşti a avut loc seminarul de instruire a tinerilor arbitri, organizat de către Asociaţia Raională de Fotbal Vulcăneşti cu suportul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Ședință de lucru

Categorie:

Marți, 22 martie, la sediul FMF a avut loc o ședință de lucru în cadrul căreia a fost pus în discuție planul de dezvoltare a arbitrajului în Moldova.

Naționala U-21 / Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Belgiei (23 martie 2016, Chișinău, stadionul Zimbru). Ra întrebările jurnaliștilor au răspuns Dănuț Stelian Oprea, antrenor principal al Echipei Naţionale U-21 a Moldovei, și jucătorii Radu Mâțu și Artiom Rozgoniuc.

La Mulți Ani!

Categorie:

Eugen MARCOCI, directorul tehnic al Clubului Sportiv pentru Copii şi Tineret Buiucani, veteran al fotbalului, a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani!

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail