Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Lotul final al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, a anunţat lotul de jucători care se vor pregăti pentru meciurile amicale cu Malta (24 martie) și Andorra (28 martie), ambele în cadrul cantonamentului din Malta.

Arbitrii meciului Moldova - Belgia U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Belgia din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Israel în următoarea componenţă: Erez PAPIR – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Amihay Yehoshua MOZES şi Oren BORNSHTEIN. Al 4-lea oficial va fi Guy BERGER.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Turneu la fotbal feminin

Categorie:

Duminică, 20 martie, în comuna Pleşeni, raionul Cantemir, s-a încheiat turneul regional la fotbal feminin U-14 "Mărţişor", ediţia a III-a.

Fii mai aproape de echipa U-21 a Moldovei! (video)

Categorie:

Acum ai posibilitatea să discuți, să faci un selfie sau să primești un autograf de la capitanul U21 - Dan Spătaru!

WU-16 / Moldova - Serbia 0-2

Categorie:

Naţionala de junioare U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în ultimul meci cu Serbia din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Belgia (Chișinău, stadionul Zimbru, 23 martie) din cadrul preliminariilor CE 2017 pot fi procurate prin intermediul sistemului de comandă online începând cu 11.03.2016.

Ședință de lucru

Categorie:

Joi, 17 martie, la Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF din oraşul Bălţi a avut loc şedinţa ordinară de lucru cu participarea conducătorilor Asociaţiilor Raionale de Fotbal din nordul Moldovei.

Futsal / Moldova - Bulgaria 3-3 (video)

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a disputat două meciuri amicale cu reprezentativa Bulgariei. Ambele partide au avut loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

WU-16 / Israel – Moldova 4-0

Categorie:

Naţionala de junioare U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în al doilea meci cu Israel din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA, care se desfăşoară în Serbia.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail