Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Joi, 17 martie 2016, la sediul FMF, a avut loc şedinţa Comitetului Fotbal Profesionist, la care au participat conducerea FMF şi reprezentanţii cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Lotul naționalei U-21

Categorie:

Selecționerul Moldovei U-21, Dănuț Stelian Oprea, a anunțat lotul final pentru meciul cu Belgia (Chișinău, stadionul Zimbru, 23 martie) din cadrul preliminariilor CE 2017:

La Mulți Ani!

Categorie:

Veaceslav SEMIONOV, antrenor secund la echipa Dacia Chișinău, a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani!

Futsal / Moldova - Bulgaria 3-0 (video)

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va disputa pe 16 și 17 martie două meciuri amicale cu reprezentativa Bulgariei. Ambele partide vor avea loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu cu începere de la ora 18-00 și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Naționala U-15 (video)

Categorie:

Naționala de juniori U-15 a Moldovei va juca pe 16 martie un meci de pregătire cu selecționata regională alcătuită din jucători cu anul nașterii 2002-2003. Partida va avea loc la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 11.00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 15 martie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Seminar UEFA

Categorie:

În perioada 14-18 martie 2016, la sediul FMF se desfăşoară Seminarul UEFA, în cadrul căruia sunt abordate diverse aspecte ce ţin de îmbunătăţirea activităţii Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal în domeniul marketingului şi strategiile comerciale de dezvoltare ale fotbalului prin implicarea platformelor digitale.

WU-16 / Moldova - Muntenegru 1-2

Categorie:

Naţionala de junioare U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în primul meci cu Muntenegru din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA, care se desfăşoară în Serbia.

Condoleanțe

Categorie:

Cu profundă tristeţe am primit vestea despre trecerea în neființă a cunoscutului fotoreporter sportiv, Boris HARCENCO.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 14 martie, al XXVII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în patru etape în perioada 14 martie – 22 iunie, s-au înscris 26 de persoane.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail