Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Asociaţiile Raionale de Fotbal (video)

Categorie:

Reprezentanţi de la Asociaţiile Raionale de Fotbal (ARF) afiliate la FMF au participat pe 27 noiembrie la şedinţa ordinară de lucru, care s-a desfăşurat în Poiana Brașov, România.

Futsal / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 5 decembrie 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presa, foto şi TV) pentru meciurile amicale la futsal dintre selecționatele Moldovei și Belarusului (6-7 decembrie 2016, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din c. Ciorescu). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Veterani / Cupa FMF (video)

Categorie:

În perioada 25-27 noiembrie 2016 țara noastră va găzdui turneul internaţional pentru veterani „Cupa FMF”, ediţia X, organizat în memoria lui Gheorghe Tegleațov.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 25 noiembrie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comunicat

Categorie:

Joi, 24 noiembrie, la Atena, Grecia, a avut loc ceremonia de premiere în domeniul marketingului și promovării fotbalului în Europa în cadrul UEFA Kiss Marketing Awards 2016.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 24 noiembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat pe locul 162 cu 138 puncte.

Asociaţia de Fotbal din Orhei (video)

Categorie:

Miercuri, 23 noiembrie 2016, a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei de Fotbal din Orhei.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

În perioada 21-25 noiembrie în orașul Copenhaga, Danemarca, se desfășoară un seminar internațional în cadrul proiectului Cross Cultures Project Association (CCPA/OFFS).

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Marți, 22 noiembrie, în satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă, pe teritoriul Liceului Teoretic “Ștefan Ciobanu” a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

UEFA Study Group Scheme (video)

Categorie:

În perioada 20 – 24 noiembrie 2016, ţara noastră găzduieşte un nou Seminar UEFA pentru instruirea antrenorilor în cadrul programului pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale (UEFA Study Group Scheme).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail