Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Moldova - Serbia 0-4

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a participat în perioada 9-13 martie 2016 la Turneul de Dezvoltare al UEFA, care a avut loc în Serbia. În ultimul meci, tricolorii au suferit înfrângere în faţa gazdelor, scor 0-4.

Juniori / Cupa de iarnă a mun.Chişinău

Categorie:

Vineri, 11 martie 2016, echipa CSCT Buiucani-Dacia 2000 a devenit câştigătoarea Cupei de iarnă a municipiului Chişinău între juniori. În finală, formaţia antrenată de Serghei Cebotari a învins gruparea Voran Chişinău. Pe locul 3 s-a clasat CSCT Buiucani-Dacia 2001.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Vineri, 11 martie, la sediul FMF a avut loc o şedinţă de lucru în cadrul proiectului Open Fun Football Schools. La eveniment au participat Svetlana Patraş şi Iurie Conusevici, Asistenţi ai Coordonatorului proiectului OFFS în Moldova, Lilian Luca, Şef al Secţiei siguranţă copii a Direcţiei activităţi comunitare a Direcţiei Generale Securitate Publică a Inspectoratului General al Poliţiei şi Natalia Gaidibadi, Specialist principal al Secţiei siguranţă copii a Direcţiei activităţi comunitare a Direcţiei Generale Securitate Publică.

U-17 / Israel – Moldova 2-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei participă în perioada 9-13 martie 2016 la Turneul de Dezvoltare al UEFA, care se desfăşoară în Serbia. În al doilea meci, tricolorii au suferit înfrângere în faţa Israelului, scor 0-2.

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei XVIII a Diviziei Naţionale la fotbal:

U-17 / Moldova - Scoția 1-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei va participa în perioada 9-13 martie 2016 la Turneul de Dezvoltare al UEFA, care se va desfăşura în Serbia.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 09 martie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Futsal / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 9 martie 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presa, foto şi TV) pentru meciurile amicale la futsal dintre selecționatele Moldovei și Bulgariei (16-17 martie 2016, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din c. Ciorescu). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Festivalul Naţional al Sportului Şcolar

Categorie:

În perioada 4-8 martie la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Chişinău a avut loc etapa finală a Festivalului Naţional al Sportului Şcolar, ediţia a III-a. În finală au participat 12 echipe din instituţii preuniversitare, câştigătorii şi premianţii etapelor zonale. Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată la ceremonia de premiere de către Anatol Bodean, Inspector Federal.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail