Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Meci amical (video)

Categorie:

Marţi, 8 martie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău a avut loc tradiţionalul meci amical cu participarea veteranilor fotbalului moldovenesc şi fostelor şi actualelor jucătoare sau antrenoare ale ehipelor naţionale feminine.

Cursuri de instruire a antrenorilor

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Şcoala federală de antrenori anunţă înscrierea candidaţilor la cursurile de instruire a antrenorilor pentru obţinerea licenţelor B UEFA și C FMF.

Felicitări cu ocazia zilei de 8 Martie

Categorie:

Cu prilejul frumoasei sărbători de 8 Martie, Federaţia Moldovenească de Fotbal aduce sincere felicitări şi urări de bine tuturor doamnelor şi domnişoarelor din Republica Moldova. Dorim ca în această zi tot respectul şi dragostea noastră să se îndrepte către mamele, soţiile şi fiicele noastre care ne sprijină şi ne susţin permanent.

Turneul “Mărţişor”

Categorie:

Duminică, 6 martie 2016, la stadionul “Atlant” din oraşul Cahul s-a încheiat turneul regional la fotbal feminin “Mărţişor”, ediţia a II-a.

Copii / Cupa de iarnă a mun.Chişinău

Categorie:

Luni, 7 martie 2016, echipa Şcolii Sportive Specializate Republicane de Fotbal a devenit câştigătoarea Cupei de iarnă a municipiului Chişinău între copii cu anul naşterii 2004. În clasamentul final, tinerii fotbalişti au devansat formaţiile CSCT Buiucani-Dacia Chişinău şi Petrocub-ŞS Hînceşti.

Asociația de Fotbal din Anenii Noi (video)

Categorie:

Sâmbătă, 5 martie 2016, în oraşul Anenii Noi a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Raionale de Fotbal din Anenii Noi.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 4 martie 2016 a adoptat următoarele decizii:

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Arbitrii moldoveni s-au întors recent dintr-un cantonament în Antalya (Turcia), care a fost organizat de Federatia Moldovenească de Fotbal. La acest stagiu de pregătire au participat 43 de arbitri din Divizia Naţională, inclusiv trei arbitri femei.

La Mulți Ani!

Categorie:

Anatol RÎBAC, antrenor-selecţioner la Centrul de Pregătire al Tînărului Fotbalist Zimbru Chişinău, a împlinit onorabila vîrstă de 70 de ani!

D&D Progress a câştigat Cupa Moldovei la futsal (video)

Categorie:

D&D Progress Chişinău este noua deţinătoare a Cupei Moldovei la futsal, ediţia 2016, după ce a câştigat meciul cu Atletico Chișinău, scor 2-1 în prelungiri. Golurile câștigătorilor au fost marcate de Sergiu Munteanu, iar reușita de onoare a lui Atletico a purtat semnătura lui Evgheni Națcovschi. Partida a avut loc duminică, 28 februarie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail