Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Sergiu Rădăuţanu (video)

Categorie:

Duminică, 28 februarie 2016, echipa Sfîntul Gheorghe Suruceni a devenit câştigătoarea turneului „Cupa Sergiu Rădăuţanu”. Pe locul doi s-a clasat Victoria Bardar, iar pe locul trei – Real Succes Chișinău.

Veterani / Campionatul de iarnă (video)

Categorie:

Duminică, 28 februarie, la stadionul CSCT Buiucani din Chişinău s-au jucat meciurile finale ale Campionatului de iarnă între veterani, ediţia 2016. Titlul de campioană naţională i-a revenit echipei Avîntul Nimoreni, care a câştigat în partida decisivă cu Codru Orhei, scor 4-2.

WU-17 / Moldova - România 0-3 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017 la fotbal feminin, selecţionata de junioare a Moldovei a jucat două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României. Partidele au avut loc CPSM de la Vadul lui Vodă şi au fost transmise în direct de site-ul nostru.

Meci în memoria lui Victor Corolcov (video)

Categorie:

Veteranii fotbalului moldovenesc au adus un omagiu cunoscutului fotbalist şi antrenor Victor Corolcov. Născut pe 26 februarie 1936, el a jucat la echipa Moldova Chișinău între anii 1959 – 1961 (63 meciuri, 11 goluri), iar apoi a fost antrenor la echipa Nistru Chișinău (1972-1974, 1980-1981), cu care a promovat în anul 1973 în liga superioară a URSS.

WU-17 / Moldova - România 0-2 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017 la fotbal feminin, selecţionata de junioare a Moldovei va juca două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României. Partidele vor avea loc CPSM de la Vadul lui Vodă pe 26 şi 28 februarie cu începere de la ora 11.00, respectiv 10.00, şi vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

U-21 / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 16 martie 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei de tineret a Moldovei contra Belgiei din cadrul Preliminariilor Campionatului European de tineret (23 martie 2016, Chişinău, Stadionul Zimbru).

Memorialul Andrei Reus

Categorie:

Duminică, 21 februarie 2016, la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” s-a desfăşurat turneul la mini-fotbal „Memorialul Andrei Reus” ajuns la ediţia IV. La competiţie au participat 8 echipe.

La Mulți Ani!

Categorie:

Colonel (r) Fiodor GRUȘEVSCHI, primul președinte CSA Victoria Cahul, în prezent inginer la Catedra Militară UTM, a împlinit onorabila vîrstă de 65 de ani!

Asociația Raională de Fotbal din Telenești

Categorie:

Pe 21 februarie 2016 pe terenul cu suprafață artificială din orașul Telenesti, Asociația Raională de Fotbal a organizat turneul la mini-fotbal între echipele de veterani din regiune.

Asociația Teritorială de Fotbal din Hâncești (video)

Categorie:

Duminică, 21 februarie, pe stadionul artificial din satul Sărata Galbenă, raionul Hâncești, a avut loc turneul de iarnă al Asociației Teritoriale de fotbal, consacrat memoriei lui Mihai Pascaru, antrenor și promotor al sportului în localitate.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail