Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-19 / Meci amical (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2017, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 20 februarie un meci de verificare cu echipa Iskra Rîbnița. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 13-00 și va fi transmisă în direct pe site-ul nostru.

Naționala U-17 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei va disputa un meci de pregătire cu echipa Zimbru U-18. Partida va avea loc la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă pe 20 februarie cu începere de la ora 10-30 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Fotbal pe plajă / Adunarea Generală AFPM (video)

Categorie:

Vineri, 19 februarie, a avut loc Adunarea Generală a Asociației de fotbal pe plajă din Moldova. În cadrul adunării, Eduard Crețu a fost ales în funcția de președinte. Secretar General a fost numit Iurie Bulgăreanu. Totodată au fost aleși membrii Biroului Executiv: Valeriu Carauș, Mihai Railean, Alexandru Budeanu.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Arbitrii moldoveni vor efectua în perioada 17-27 februarie 2016 un cantonament în Antalya (Turcia) în vederea pregătirii către reluarea Campionatului Republicii Moldova la fotbal. La acest stagiu de pregătire, organizat de Federația Moldovenească de Fotbal, vor participa 43 de arbitri din Divizia Naţională, printre care pentru prima data vor fi și trei arbitri femei.

Turneul "Alba ca Zăpada" (video)

Categorie:

Echipa Şcolii Sportive Anenii Noi a devenit câştigatoarea turneului naţional la mini-fotbal feminin “Alba ca Zăpada”, ediţia 2016. În finală aceasta a învins echipa CSCT Buiucani, scor 2-1.

Comitetul Copii și Juniori al FMF

Categorie:

Vineri, 12 februarie, a avut loc şedinţa Comitetului Copii și Juniori al FMF (președinte Vasile Poroșenco).

Turneul "Alba ca Zăpada" (video)

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal va organiza în perioada 12 – 14 februarie 2016 la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din com.Ciorescu tradiționalul turneu la mini-fotbal feminin “Alba ca Zăpada”. La competiție vor participa 16 formații compuse din jucătoare cu anul nașterii 2003-2005. Echipele au fost repartizate în patru grupe.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 12 februarie, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri al FMF. În cadrul întrunii a fost stabilit programul de lucru a cantonamentului arbitrilor, care va avea loc în Turcia. De asemenea, au fost stabilite datele de desfășurare a testării teoretice și fizice a arbitrilor și observatorilor, care vor deservi meciurile de fotbal în campionatul Moldovei, Divizia Națională, A și B.

Concurs pentru amatorii fotbalului (video)

Categorie:

Miercuri, 10 februarie, la sediul FMF a avut loc premierea laureaților concursului pentru elaborarea noului design al echipamentului de joc al Naţionalei Moldovei.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail