Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Moldovei între Asociațiile Regionale

Categorie:

Luni, 8 februarie, la sediul FMF a avut loc o ședință de lucru cu ocazia desfășurării Cupei Moldovei între Asociațiile Regionale, ediția 2016.

Gala Fotbalului din Căuşeni

Categorie:

Sîmbătă, 6 februarie, în oraşul Căuşeni a fost desfăşurată tradiţionala Gală a Fotbalului, în cadrul căreia au fost premiaţi cei mai buni fotbalişti din raion pentru anul 2015.

Oficiile Regionale de Dezvoltare ale FMF

Categorie:

Vineri, 5 februarie 2016, la sediul FMF a avut loc o şedinţă de lucru cu participarea managerilor Oficiilor Regionale de Dezvoltare ale FMF: Alexei Gheorghiu (Sud), Nicolae Bunea (Nord), Serghei Ursul (Est), Vitalie Lungu (Centru).

Asociația de Fotbal din Dubăsari (video)

Categorie:

Vineri, 5 februarie 2016, în satul Coşniţa a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Raionale de Fotbal din Dubăsari.

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Vineri, 5 februarie 2016, la sediul FMF, a avut loc o şedinţa Comitetului Fotbal Profesionist, la care au participat conducerea FMF şi reprezentanţii cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Fotbal feminin (video)

Categorie:

Joi, 4 februarie, la sediul FMF a avut loc o ședință de lucru privind strategia de dezvoltare a fotbalului feminin în Moldova cu participarea oficialilor UEFA, Emily Shaw, Manager de Dezvoltare a Fotbalului Feminin, Heike Ullrich, Consultant UEFA, Director Fotbal Feminin al Federației Germane de Fotbal.

Conferință de presă

Categorie:

Concursul pentru elaborarea noului design al echipamentului de joc al Naţionalei Moldovei s-a încheiat. În etapa finală au participat 3 modele, iar câştigător a fost desemnat modelul cu cele mai multe voturi.

Futsal / Adunarea Generală AFSM

Categorie:

Luni, 1 februarie, la Complexul Sportiv Futsal Arena FMF, situat în comuna Ciorescu, a avut loc Adunarea Generală a Asociației de futsal din Moldova.

Cupa Primarului or.Cahul

Categorie:

La 30 ianuarie 2016, în oraşul Cahul, a avut loc finala Turneului regional la mini-fotbal “Cupa Primarului oraşului Cahul”, ediţia a IV-a. Câștigătoare a devenit formația  satului Slobozia Mare, care s-a impus în finală în fața echipei Direcţiei Situaţii Excepţionale Cahul.

Cina Olimpică

Categorie:

Pe 29 ianuarie Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv din Republica Moldova (CNOS) a împlinit 25 de ani de la fondarea sa. Cu această ocazie, pentru a celebra spiritul Olimpic, CNOS a organizat Cina Olimpică, care s-a desfăşurat la hotelul Radisson Blu Leogrand şi a adunat peste 300 de invitaţi.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail