Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Al XIV-lea Congres ordinar al FMF (video)

Categorie:

Pe 29 ianuarie 2016, în sala Complexului Sportiv Futsal Arena FMF situat în comuna Ciorescu, a avut loc cel de-al XIV-lea Congres Ordinar al FMF. Cu un mesaj de salut către delegați a venit Pavel Cebanu, Președintele Federației Moldovenești de Fotbal. Totodată, a fost ținut un moment de reculegere în memoria personalităților fotbalului moldovenesc, care au trecut în neființă în perioada februarie 2015 – ianuarie 2016.

Programul UEFA "Hattrick" (video)

Categorie:

UEFA a realizat un material video despre colaborarea cu Federația Moldovească de Fotbal grație programelor și proiectelor, în special „HatTrick”, implementate în țara noastră.

Concurs pentru amatorii fotbalului

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal continuă Concursul pentru elaborarea noului design al echipamentului de joc al Naționalei Moldovei. În prima etapă, care s-a desfășurat în perioada 29 decembrie 2015 – 25 ianuarie 2016, au fost trimise peste 400 de schițe. După ce juriul a folosit sistemul de punctaj, au fost selectate 3 modele ale echipamentului de joc cu cel mai mare punctaj acumulat.

Memorialul "Piotr Stoianov" (video)

Categorie:

Duminică, 24 ianuarie, în oraşul Taraclia s-a încheiat turneul de fotbal în memoria lui Piotr Stoianov, antrenor emerit al Republicii Moldova. La cea de-a XX-a ediţie a competiţiei au participat 27 echipe din sudul ţării şi doar patru dintre ele au evoluat în faza finală.

U-18 / Cupa Dezvoltării 2016

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în ultimul cu Letonia din cadrul mini-turneului pentru locurile 10-12 de la “Cupa Dezvoltării”, competiție care se desfăşoară în Belarus. Golul echipei noastre a fost marcat de către Artiom Carastoian.

Locul doi la Cupa CSI

Categorie:

Selecţionata U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-4, în finala cu Rusia din cadrul turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care s-a desfăşurat în oraşul Sankt-Petersburg. Golurile echipei noastre au fost marcate de către Dan Spătaru și Alexandru Boiciuc.

U-18 / Moldova - Armenia 6-7 penalty

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere în urma executării loviturilor de departajare, scor general 6-7, în meciul cu Armenia din cadrul mini-turneului pentru locurile 10-12 de la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în Belarus.

U-21 / Belarus - Moldova 2-1

Categorie:

Selecţionata U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-1, în meciul contra Belarusului din cadrul turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşoară în oraşul Sankt-Petersburg, Rusia. Golul echipei noastre a fost marcat de către Ion Cărăruș. În pofida eșecului, tricolorii au câștigat grupa A și vor juca finala competiției cu Estonia sau Rusia.

U-18 / Moldova - Finlanda 0-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în ultimul meci cu Finlanda din faza grupelor de la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în Belarus.

Naționala Moldovei / Meciuri cu Elveția și Andorra

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Elveția pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 3 iunie 2016 și se va desfășura la stadionul “Cornaredo” din Lugano.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail