Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-21 / Moldova - Kîrgîzstan 2-0

Categorie:

Selecţionata U-21 a Moldovei a obținut victorie, scor 2-0, în meciul contra Kîrgîzstanului din cadrul turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşoară în oraşul Sankt-Petersburg, Rusia. Ambele goluri au fost marcate de către Eugeniu Rebenja și Vadim Paireli.

U-18 / Ucraina - Moldova 5-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-5, în meciul cu Ucraina de la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară în Belarus. Golul echipei noastre a fost marcat de Ion Mamaliga.

U-18 / Cupa Dezvoltării 2016

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei va participa la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se va desfăşura în Belarus între 17 și 24 ianuarie 2016. Moldova a fost repartizată în grupa C împreună cu Ucraina, Georgia și Finlanda.

U-21 / Kazahstan - Moldova 0-1

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European de tineret din 2017, selecţionata U-21 a Moldovei va participa în perioada 17 – 23 ianuarie la o nouă ediție a turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se va desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg, Rusia. Echipa noastră va evolua în grupa A alături de Belarus, Kazahstan și Kîrgîzstan.

Sărbătoare la Zagarancea (video)

Categorie:

Vineri, 15 ianuarie, la Centrul Cultural Sportiv din comuna Zagarancea, raionul Ungheni, a fost organizat un festival al fotbalului, în cadrul căruia au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai localităţii.

Conferinţă naţională (video)

Categorie:

Joi, 14 ianuarie 2016, la hotelul Radisson Blu Leogrand din Chişinău, FMF a organizat o conferinţă naţională cu participarea veteranilor, antrenorilor, conducătorilor şcolilor de fotbal.

Omagiu pentru Nicolae Tabaciuc (video)

Categorie:

Veteranii fotbalului moldovenesc au adus un omagiu cunoscutului fotbalist şi antrenor, Nicolae Tabaciuc, trecut în nefiinţă acum 15 ani.

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 18.00 a zilei de vineri, 22 ianuarie 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) la cel de-al XIV-lea Congres Ordinar al FMF. Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

U-19 / Moldova - Bulgaria 2-3

Categorie:

Selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-3, în meciul contra Bulgariei din cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care are loc la Sankt-Petersburg. Ambele goluri ale echipei noastre au fost marcate de Vitalie Damașcan.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 11 ianuarie 2015 a aprobat Agenda celui de-al  XIV-lea Congres Ordinar al Federației Moldovenești de Fotbal, care va avea loc pe data de 29 ianuarie 2016, în incinta Complexului Sportiv Futsal Arena FMF situat în mun. Chişinău, comuna Ciorescu.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail