Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naționala Moldovei

Categorie:

Timp de câteva zile naționala de fotbal a Moldovei desfășoară la CPSM de la Vadul lui Vodă primul cantonament în acest an sub comanda antrenorului Igor Dobrovolski. La ședințele de pregătire participă atât jucători din campionatul intern, cât și unii fotbaliști care evoluează la cluburi din străinătate.  

U-19 / Moldova - Kazahstan 0-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în meciul contra Kazahstanului din cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care are loc la Sankt-Petersburg.

U-19 / Rusia - Moldova 1-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a mai obţinut o remiză, scor 1-1, în meciul cu Rusia din cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care are loc la Sankt-Petersburg. Golul echipei noastre a fost marcat de către Cristian Dros.

U-19 / Finlanda - Moldova 0-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-19 a Moldovei a mai obţinut o remiză, scor 0-0, în meciul cu Finlanda din cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care are loc la Sankt-Petersburg, Rusia. Din minutul 58, finlandezii au evoluat în inferioritate numerică după eliminarea lui Oskar Sandström.

Memorialul "Valentin Granatkin"

Categorie:

În perspectiva pregătirii către meciurile oficiale de anul viitor, selecționata de juniori U-19 a Moldovei va participa la cea de-a XXVIII-a ediție a Memorialului “Valentin Granatkin”, care va avea loc la Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada 2-12 ianuarie 2016. La acest turneu internațional vor evolua echipe alcătuite din jucători cu anul nașterii 1998.

Concurs pentru amatorii fotbalului (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat marți, 29 decembrie 2015, o conferinţă de presă cu ocazia organizării Concursului pentru elaborarea noului design al echipamentului de joc al Naționalei Moldovei. La întrebările jurnaliștilor au răspuns Pavel Cebanu (Președinte FMF), Alexandru Gațcan, Alexandru Epureanu (ambii, jucători ai selecționatei Moldovei), Serghei Barcari (organizatorul concursului).

Gala Fotbalului din Floreşti

Categorie:

Recent, în cadrul unei gale festive au fost desemnaţi şi premiaţi laureaţii anului fotbalistic 2015 din raionul Floreşti. La eveniment au participat Mihai Buruşciuc, Vladimir Gutium, Vicepreşedinţi ai raionului Floreşti, Petru Rusu, Vicepreşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal, Mihai Groza, Secretarul Asociaţiei Raionale de Fotbal, Ina Litra, Şefa Direcţiei Cultură, Tineret şi Sport, alţi oficiali, jucători şi arbitri participanţi în campionatul şi turneele de fotbal organizate în raionul Floreşti.

Gala Fotbalului din Anenii Noi

Categorie:

Vineri, 25 decembrie, în cadrul unei gale festive au fost desemnaţi şi premiaţi laureaţii anului fotbalistic 2015 din raionul Anenii Noi. La eveniment au fost prezenţi Alexandru Barbăroșie, Președintele raionului Anenii Noi, Victor Bogovic, Specialist principal în domeniul sportului a Consiliului raional Anenii Noi, alţi oficiali, jucători şi arbitri participanţi în campionatul şi turneele de fotbal organizate în raionul Anenii Noi.

Sărbătoare fotbalistică la Căuşeni (video)

Categorie:

Luni, 28 decembrie, în sala Centrului de Tineret şi Sport din oraşul Căuşeni, portarul selecţionatei Moldovei şi al echipei Mordovia Rusia, Ilie Cebanu, împreună cu fostul antrenor de portari, Vladimir Veber, au organizat un master-class pentru viitorii portari.

La Mulți Ani!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal aduce sincere urări de bine amatorilor de fotbal, fanilor, jucătorilor, antrenorilor, arbitrilor, conducătorilor de cluburi şi tuturor celor care iubesc fotbalul cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail