Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Meci amical (video)

Categorie:

Marți, 29 decembrie, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău a avut loc tradiţionalul meci amical dintre selecţionata de veterani ai fotbalului moldovenesc şi reprezentativa ziariştilor sportivi din Republica Moldova. Partida a fost una spectaculoasă, în care ambele echipe au marcat multe goluri.

Gala Fotbalului din Ungheni (video)

Categorie:

Vineri, 25 decembrie, în cadrul unei gale festive la Consiliul Raional Ungheni au fost desemnaţi şi premiaţi laureaţii anului fotbalistic 2015. La eveniment au fost prezenţi Ludmila Guzun, Președintele raionului Ungheni, Iulia Pancu, Șefa Direcţiei Generale Învățământ Tineret și Sport din Ungheni, Petru Langa, Președintele Asociației Raionale de Fotbal, Dumitru Cebotari, Secretar General al Asociaţiei Raionale de Fotbal, alți oficiali, antrenori, jucători, arbitri etc.

Gala Fotbalului din Rezina (video)

Categorie:

Miercuri, 23 decembrie, în sala mică a Palatului de cultură a oraşului Rezina a fost desfăşurată Gala Sportului 2015, în cadrul căreia au fost numiţi cei mai buni fotbalişti ai raionului.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 23 decembrie 2015 a adoptat următoarele decizii:

Memorialul "Nicolae Chiriliuc"

Categorie:

La 22  decembrie 2015 la Palatul Sporturilor a Universităţii de Stat din Moldova s-a desfăşurat cea de-a 11-a ediţie a Turneului de minifotbal, consacrat memoriei antrenorului Nicolae Chiriliuc. La competiţie au participat 6 echipe de copii (anul naşterii 2004-2005): CSCT Buiucani, Real Succes, LTPS, LIRPS și Liceul Teoretic "Traian" (toate Chişinău) și Petrocub Sărata Galbenă. Câştigătoare a devenit formaţia CSCT Buiucani.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Marți, 22 decembrie, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri al FMF. În cadrul întrunii a fost pusă în discuție implementarea programului “Mentori și talente” pentru anul 2016.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Miercuri, 23 decembrie, a fost organizată o conferință de presă cu participarea președintelui FMF, Pavel Cebanu, și a noului selecționer al Moldovei, Igor Dobrovolski.

FMF promovează misiunea de caritate

Categorie:

Duminică, 20 decembrie 2015, într-o atmosferă festivă, Federaţia Moldovenească de Fotbal a oferit mai multe cadouri Casei de copii de tip familial „Concordia” din satul Pîrîta, raionul Dubăsari.

Gala Fotbalului din Soroca (video)

Categorie:

Sîmbătă, 19 decembrie, în cadrul unei gale festive au fost desemnaţi şi premiaţi laureaţii anului fotbalistic 2014 din raionul Soroca. La eveniment au fost prezenţi Mihai Mîţu, Preşedintele Raionului Soroca, Vladimir Nicuţa, Vicepreşedintele raionului Soroca, Ruslan Berzoi, Vicepreşedintele FMF, Radion Ghilas, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal Soroca, Andrei Jitniuc, Secretar General al Asociaţiei Raionale de Fotbal Soroca, primarii satelor şi comunelor din raion, antrenori, jucători, etc.

Gala Sportului din Teleneşti (video)

Categorie:

Sâmbătă, 19 decembrie, Consiliul Raional din Teleneşti a organizat Gala Laureaţilor Sportului 2015, acţiune la care au participat sportivi, antrenori, arbitri, conducători de primării şi ai Consiliului Raional.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail