Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Condoleanțe (video)

Categorie:

Cu profundă tristeţe am primit vestea despre trecerea în neființă a fostului fundaș al echipei Nistru Chișinău, Gheorghe TEGLEAȚOV.  

Fotbal feminin / Clasament FIFA

Categorie:

Vineri, 18 decembrie, a fost anunţat noul clasament FIFA la fotbal feminin. Naţionala Moldovei a urcat o poziție și ocupă la moment locul 105 cu 1174 de puncte.

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 17 decembrie 2015 şedinţa de lucru cu participarea reprezentanților cluburilor Diviziei Naționale și Diviziei A din cadrul campionatului Moldovei pentru copii şi juniori.

Oficiile Regionale de Dezvoltare ale FMF

Categorie:

Miercuri, 16 decembrie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a avut loc o şedinţă de lucru cu participarea conducătorilor și reprezentanților de la Oficiile Regionale de Dezvoltare ale FMF.

Gala Laureaţilor APSM

Categorie:

Luni, 14 decembrie, la restaurantul Banquet Hall Forum s-a desfăşurat Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive din Moldova. În cadrul evenimentului au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai anului 2015, antrenori şi echipe, desemnaţi în urma unui sondaj la care au participat membrii APSM.

Futsal / Preliminariile CM 2016

Categorie:

Echipa naţională de fotbal în sală va disputa în perioada 10-13 decembrie 2015 trei meciuri în cadrul turului doi preliminar al Campionatului Mondial 2016. În grupa 7, tricolorii vor juca împotriva Italiei, Slovaciei și Macedoniei.

Gala Fotbalului din Sângerei (video)

Categorie:

Sâmbătă, 12 decembrie 2015, Asociaţia Raională de Fotbal din Sângerei a desfăşurat Gala Laureaţilor Fotbalului din raion.

Gala Laureaţilor AFPM 2015

Categorie:

Joi, 10 decembrie, Asociaţia de Fotbal pe Plajă din Moldova şi-a desemnat laureaţii pentru anul 2015 în cadrul unei gale festive.

Ziua mondială a fotbalului

Categorie:

La 10 decembrie este marcată Ziua Mondială a Fotbalului. Această iniţiativă a fost înaintată de către Organizaţia Naţiunilor Unite, cu scopul de a aduce un omagiu sportului rege care a adunat în jurul său milioane de oameni în întreaga lume.

Fotbal feminin

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a desfăşurat pe 8 decembrie 2015 ședinta de lucru cu reprezentanții de la toate cluburile din fotbalul feminin la care au fost făcute totalurile primei jumătăţi a anului competiţional, ediţia 2015-2016, și a evoluției echipelor naționale.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail