Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Cupa Raionului Ialoveni

Categorie:

Duminică, 20 noiembrie 2016, a avut loc finala Cupei Raionului Ialoveni la fotbal. Deţinătoare a trofeului a devenit echipa din satul Bardar, care s-a impus în meciul decisiv în fața formației din Sociteni, scor 5-0.

Fotbal-tenis / Campionatul Mondial 2016

Categorie:

În perioada 14-19 noiembrie 2016 în oraşul Nicosia, Cipru, a avut loc Campionatul Mondial de fotbal-tenis (seniori, senioare, juniori şi U-21), cu participarea a 24 ţări finaliste.

Cupa Raionului Criuleni (video)

Categorie:

Duminică, 20 noiembrie 2016, pe stadionul orăşenesc din Criuleni s-a disputat finala Cupei Raionului la fotbal. Deţinătoare a trofeului a devenit echipa din satul Hîrtopul Mare.

Asociația de Fotbal din Cantemir (video)

Categorie:

Duminică, 20 noiembrie, în oraşul Cantemir a avut loc ceremonia de premiere a campioanei raionului – echipa Fortuna Pleşeni. Jucătorii şi staff-ul tehnic au primit medalii şi o cupă pentru titlul de campioni. Podiumul a fost completat de formaţiile Rapid Lărguţa şi FC Cociulia.

Cupa Regiunilor UEFA - Ziua 3 (video)

Categorie:

UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei 5 din cadrul etapei intermediare UEFA Region's Cup 2016-2017, competiţie pentru echipele de amatori.

Cursuri de pregătire a antrenorilor (video)

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal împreună cu Oficiile Regionale au organizat joi, 17 noiembrie 2016, un Refresh Course de perfecţionare a nivelului antrenorilor licenţiaţi din regiunile Centru și Sud a țării. Au participat 125 de antrenori ce dețin Licențele UEFA de categorie В, А și PRO.

Comunicat

Categorie:

Fostul jucător al selecționatei României Daniel Prodan a trecut în lumea celor drepți în urma unui infarct. Avea doar 44 de ani. De-a lungul carierei sale Daniel Prodan a jucat la echipele Olimpia Satu Mare, Steaua București, Rocar, Național, toate România, Atletico Madrid, Spania, Rangers Scoția și Messina Italia.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul fotbalistic european ne-a comunicat că Olesea BERDEA a fost numită Delegat UEFA la meciul Zurich Elveția – Lyon Franța din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal feminin 2017, care se va juca pe 16 noiembrie la stadionul “Letzigrund” din Zurich.

Cupa Regiunilor UEFA - Ziua 2 (video)

Categorie:

UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor grupei 5 din cadrul etapei intermediare UEFA Region's Cup 2016-2017, competiţie pentru echipele de amatori.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail