Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Acreditarea ziariștilor la EURO 2016

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal îi informează pe jurnaliștii care doresc să se acrediteze la Campionatul European de anul viitor cu privire la pașii pe care trebuie să îi urmeze în procesul de acreditare.

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc – 2015 (video)

Categorie:

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc – 2015 s-a desfăşurat pe 4 decembrie la Teatrul de Opera şi Balet şi a început cu intonarea imnului Moldovei. Apoi moderatorii sărbătorii fotbalistice, Andrei Porubin şi Indiana, l-au invitat în scenă pe preşedintele FMF, Pavel Cebanu, care s-a adresat cu un mesaj de salut către cei prezenţi în sală. În continuare în faţa asistenţei a vorbit Loretta Handrabura, Ministră în exercițiu al Tineretului şi Sportului.

Asociaţiile Raionale de Fotbal (video)

Categorie:

Reprezentanţi de la Asociaţiile Raionale de Fotbal (ARF) afiliate la FMF au participat pe 4 decembrie la şedinţa ordinară de lucru, care s-a desfăşurat în sala de conferinţe a hotelului Radisson Blu Leogrand din Chişinău.

UEFA Regions' Cup

Categorie:

Joi, 3 decembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi a etapelor preliminare şi intermediare din cadrul UEFA Region's Cup 2016-2017, competiţie pentru echipele de amatori. Reprezentanta Moldovei va juca în etapa intermediară în grupa 5 din care mai fac parte Turcia, Irlanda de Nord și Elveția. Gazda mini-turneului va fi stabilită mai târziu.

Veteranii nu sunt uitaţi

Categorie:

A devenit deja o tradiţie ca FMF să acorde ajutor financiar familiilor veteranilor şi să aducă astfel un omagiu celor care au lucrat pentru afirmarea fotbalului moldovenesc. De ajutor financiar din partea FMF au beneficiat Parascovia Catînsus, Ludmila Cornilova, Ludmila Juc, Ela Tropaneț, Irina Colesnicova, Larisa Vatamanu, Anastasia Roman.

Juniori / Tragerea la sorţi a prel. CE 2017

Categorie:

Joi, 3 decembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European 2015-2016 pentru selecţionatele de juniori U-17.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Joi, 3 decembrie 2015, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri. În urma analizei meciului Zaria Bălți – Speranța Nisporeni (28 noiembrie, Divizia Națională, etapa 16, ediția 2015/2016), Comitetul de Arbitri a hotărît ca arbitrul central Viorel Găina, în urma greșelilor comise, să fie suspendat pentru 5 etape.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 2 decembrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Veterani / Supercupa Moldovei (video)

Categorie:

Echipa Geotermal Chişinău a câştigat Supercupa Moldovei la fotbal între veterani, ediţia 2015. În meciul decisiv disputat miercuri, 2 decembrie, la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Geotermal a învins formaţia Zaria Bălţi, scor 5-2.

Ziua internaţională a invalizilor (video)

Categorie:

Cu ocazia Zilei Internaționale a Invalizilor, pe 1 decembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Centrul de a reabilitare socială a copiilor o adevărată sărbătoare pentru 20 de copii cu dizabilități. Toţi micuţii au primit din partea organizatorilor diverse cadouri.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail