Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal feminin / Moldova - Slovacia 0-4 (video)

Categorie:

Naționala feminină a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în meciul cu Slovacia din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 1 decembrie 2015 a adoptat următoarele decizii:

Comitetul de Antrenori

Categorie:

Luni, 30 noiembrie, a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF. Au participat: Ion Testemiţanu (Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului), Vladimir Ţincler (Vicepreşedinte al Comitetului), Vladimir Gosperschi, Valentin Cojuhari, Stepan Ceban, Ilie Carp (membri).

Veterani / Cupa FMF (video)

Categorie:

Echipa de veterani a oraşului Chişinău, Moldova, a devenit pentru al treilea an consecutiv câștigătoarea turneului internaţional pentru veterani „Cupa FMF”, ediţia IX.

Arbitrii meciului Moldova - Slovacia (feminin)

Categorie:

Meciul Moldova – Slovacia din cadrul Preliminariilor CE la fotbal feminin 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Serbia în următoarea componenţă: Gordana KUZMANOVIC – arbitru la centru, ajutată de asistenţii Dragana VELJKOVIC şi Jasmina ZAFIROVIC. Al 4-lea oficial va fi Maria BUCLIȘ (Moldova).

Veterani / Cupa FMF (video)

Categorie:

În perioada 27-29 noiembrie 2015 țara noastră găzduiește turneul internaţional pentru veterani „Cupa FMF”, ediţia IX.
La competiție participă echipele de veterani Chișinău (Moldova), Constanța (România), Pinsk (Belarus) și Reni (Ucraina).

Fotbal feminin / Moldova - Polonia 1-3 (video)

Categorie:

Naționala feminină a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-3, în meciul cu Polonia din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017. Primul gol pentru selecționata noastră în actuala campanie de calificare a fost marcat de Ludmila Andone, care a înscris cu un șut superb din lovitură liberă.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 27 noiembrie, la Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Centru, de la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar metodic cu participarea observatorilor din Divizia A și B.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Joi, 26 noiembrie 2015, pe teritoriul Liceului Teoretic „Ion Creangă” din satul Coşniţa, raionul Dubăsari, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat joi, 26 noiembrie, o conferinţa de presă cu ocazia meciurilor selecționatei feminine a Moldovei contra Poloniei și Slovaciei din cadrul Preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin 2017.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail