Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 24 noiembrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Fotbal-tenis / Campionatul Europei

Categorie:

În perioada 18-22 noiembrie 2015 în oraşul Tîrgovişte, România, a avut loc Campionatul European de fotbal-tenis (seniori, senioare, juniori şi U-21), cu participarea a 18 ţări. Echipa Moldovei a participa la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dar şi la dublu-mixt şi triplu-mixt.

Turneul "Viitorul" (video)

Categorie:

Echipa de juniori a regiunii Centru a devenit pentru al patrulea an consecutiv câştigătoarea turneului naţional „Viitorul” la care au participat selecţionatele regionale completate cu jucători cu anul naşterii 2002.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Luni, 23 noiembrie 2015, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri. În urma analizei meciului Saxan Ceadîr-Lunga – Dacia Chișinău (22 noiembrie, Divizia Națională, etapa 15, ediția 2015/2016), Comitetul de Arbitri a hotărît ca arbitrul central Ruslan Muntean să fie suspendat pentru 3 etape din toate competițiile naționale desfășurate sub egida FMF. După expirarea deciziei, Ruslan Muntean va fi retrogradat pentru a deservi numai meciuri din ligile inferioare până la sfârșitul campionatului Moldovei, ediția 2015/2016.

Lotul naționalei feminine a Moldovei

Categorie:

Antrenoarea naționalei feminine a Moldovei, Alina Stețenco, a anunţat lotul final pentru meciurile cu Polonia (27 noiembrie, Orhei) și Slovacia (1 decembrie, Orhei) din Preliminariile Campionatului European-2017.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Cupa Raionului Criuleni (video)

Categorie:

Duminică, 22 noiembrie, pe stadionul orăşenesc din Criuleni s-a disputat finala Cupei Raionului la fotbal.

Asociaţia Surzilor din Moldova (video)

Categorie:

Sâmbătă, 21 noiembrie, a avut loc festivitatea conscarată aniversării a 75 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Surzilor din Republica Moldova.

CCPA / OFFS Moldova (video)

Categorie:

Vineri, 20 noiembrie 2015, la CPSM de la Vadul lui Vodă a avut loc un seminar în cadrul proiectului OFFS - SSP (Sport – Școală – Poliție), la care au participat instructorii şi conducătorii Open Fun Football Schools Moldova, precum și oficiali ai Inspectoratului General al Poliției (IGP).

U-16 / Moldova – Ucraina 0-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a disputa două meciuri de verificare cu selecționata similară a Ucrainei. Ambele partide au avut loc la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail