Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-16 / Moldova – Ucraina 0-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în primul meci de verificare cu selecționata similară a Ucrainei. Următoarea partidă va avea loc la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă pe 20 noiembrie cu începere de la ora 13-00, și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Miercuri, 18 noiembrie 2015, la sediul FMF, a avut loc şedinţa Comitetului Fotbal Profesionist, la care au participat conducerea FMF şi reprezentanţii cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Cupa rectorului UASM

Categorie:

Marți, 17 noiembrie, la stadionul Universității Agrare de Stat din Moldova (UASM) din Chișinău a avut loc finala Cupei rectorului UASM ajunsă la ediția a 10-a. Câștigătoare a devenit echipa Facultății de Agronomie, care în meciul decisiv a învins formația Facultății de Cadastru și Drept, scor 3-2.

Azerbaidjan - Moldova 2-1

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-1, în meciul amical disputat în deplasare cu Azerbaidjan. Golul tricolorilor a fost marcat de către Alexandru Antoniuc la finalul primei reprize. A fost ultima partidă din acest an pentru echipa pregătită de Ștefan Stoica.

Selecţionata Moldovei în Azerbaidjan (video)

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a susţinut un antrenament de o oră la stadionul “Baki Olimpiya” din Baku (capacitatea – 58.700 de locuri). La şedinţa tehnică au participat 20 de jucători convocaţi de selecţionerul Ștefan Stoica pentru acest meci.

U-21 / Moldova - Cehia 1-3 (video)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere în meciul cu Cehia, scor 1-3, din preliminariile Campionatului European din 2017.

Turneul "Toamna de aur"

Categorie:

Duminică, 15 noiembrie, la stadionul Complexului Sportiv din orașul Teleneşti s-a disputat finala turneului „Toamna de aur”, ediția 2015. Câștigătoare a devenit echipa Bogzești, care a învins în meciul decisiv formația Podiș, scor 2-0.

Cupei Președintelui raionului Glodeni

Categorie:

Echipa satului Hâjdieni a devenit câștigătoarea Cupei Președintelui raionului Glodeni. Competiţia a fost organizată de clubul de fotbal Grănicerul Glodeni, Consiliul Raional Glodeni, în colaborare cu Asociația Raională de Fotbal. Podiumul a fost completat de formațiile satelor Balatina și Cobani.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Vineri, 13 noiembrie 2015, în satul Albota de Jos, raionul Taraclia, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

U-19 / Preliminariile CE 2016 (video)

Categorie:

În perioada 10 – 15 noiembrie naţionala de juniori U-19 a Moldovei a participat în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European, ediţia 2015/2016. Moldova a evoluat în grupa 7, alături de Grecia, Lituania şi Portugalia, gazda mini-turneului.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail