Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Meci amical (video)

Categorie:

Sâmbătă, 14 noiembrie, la stadionul CSCT Buiucani a avut loc un meci amical în memoria antrenorului Nicolae Chiriliuc. La eveniment au participat numeroşi discipoli şi prieteni, veterani ai fotbalului moldovenesc, care au adus un omagiu fostului profesor și antrenor al Liceului Internat cu Profil Sportiv, Nicolae Chiriliuc.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 13 noiembrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Ziua mondială a diabetului (video)

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 13 noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Institutul Mamei şi Copilului o adevărată sărbătoare pentru 26 de copii care suferă de diabet. Toţi micuţii au primit din partea organizatorilor diverse cadouri.

Medicină sportivă (video)

Categorie:

Ministerul Sănătății al Republicii Moldova, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu”, Centrul Național de Medicină Sportivă “Atletmed” în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, Comitetul Național Olimpic și Sportiv, Federația Moldoveneacă de Fotbal, organizează în zilele de 12 și 13 noiembrie Conferinţa Ştiinţifico-Practică cu participare internaţională cu genericul “Medicina Sportivă: provocări și perspective”, care are loc în Sala Senatului USMF “Nicolae Testemițanu”.

Fotbal feminin / Tragere la sorţi

Categorie:

Vineri, 13 noiembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, printre junioare U-17, ediţia 2016/2017.

Comitetul de Licențiere

Categorie:

Joi, 12 noiembrie 2015, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Nicolae Cebotari (Secretar General FMF) şi reprezentanţi de la toate cluburile de fotbal din Divizia Naţională.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat joi, 12 noiembrie 2015, la sediul FMF o conferinţa de presă cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Cehiei (16 noiembrie 2015, Orhei) din cadrul Preliminariilor CE 2017. La întrebările jurnaliștilor a răspuns Dănuț Stelian Oprea, antrenor principal al Echipei Naţionale U-21 a Moldovei.

Naționalele Moldovei / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciului amical Azerbaidjan – Moldova (17 noiembrie, Baku) și al jocului din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 de tineret Moldova – Cehia (16 noiembrie, Orhei)

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ștefan Stoica, a anunţat lotul final pentru meciul amical cu Azerbaidjan (17 noiembrie, Baku).

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail