Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naționala feminină / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de vineri, 20 noiembrie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciurile de acasă ale selecţionatei feminine a Moldovei contra Poloniei și Slovaciei din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 la fotbal feminin (27 noiembrie și, respectiv, 1 decembrie 2015, Orhei, Complexul Sportiv Raional).

Sărbătoare fotbalistică la Căuşeni

Categorie:

Duminică, 8 noiembrie, în oraşul Căuşeni a avut loc cea de-a cincia ediţie a turneului republican la fotbal pentru copii (anul naşterii 2001-2003), organizat de către jucătorul selecţionatei Moldovei şi a echipei Kuban Rusia, Igor Armaş.

Special Olympics, la 20 de ani (video)

Categorie:

Sâmbătă, 7 noiembrie, la Şcoala Auxiliară nr.6 din Chișinău a avut loc festivitatea cu ocazia aniversării a 20 ani de la fondarea Special Olympics Moldova.

Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF

Categorie:

Vineri, 6 noiembrie, în satul Ternovca a avut loc inaugurarea Oficiului Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Est, ultimul din cele patru care au fost create în ţara noastră, conform Strategiei de dezvoltare a fotbalului în Moldova pentru anii 2014-2020.

Asociația Raională de Fotbal din Cahul (video)

Categorie:

Vineri, 6 noiembrie 2015, la Cahul a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Raionale de Fotbal din Cahul.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 06 noiembrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Seminar FMF

Categorie:

Miercuri, 4 noiembrie 2015, la stadionul CSCT Buiucani a avut loc un seminar teoretico-practic cu participarea antrenorilor de copii și juniori din Școlile Sportive ale regiunii Centru.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 6 noiembrie 2015, să sancționeze arbitrul Gheorghe Malinovschi cu 6 etape de suspendare din toate competițiile naționale pentru greșelile comise în cadrul meciului Dacia Chișinău – Zaria Bălți (1 noiembrie, Divizia Națională, etapa 13, ediția 2015/2016).

UEFA Jira Panel (video)

Categorie:

Joi, 5 noiembrie, la hotelul “Jazz” din Chișinău a avut loc ședința Comisiei de experți (UEFA Jira Panel), din care fac parte tehnicieni și specialiști cu experiență în domeniul educației și instruirii antrenorilor. Printre aceștia se numără și Ghenadie Scurtul, Directorul Tehnic FMF și Conducătorul Şcolii Federale de Antrenori din Moldova.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 5 noiembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât douăzeci și două de trepte și ocupă acum locul 154 cu 177 puncte.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail