Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Miercuri, 4 noiembrie, la sediul FMF a avut loc o ședință de lucru în cadrul proiectului Open Fun Football Schools. La eveniment au participat Iurie Conusevici și Svetlana Patraș, Asistenți ai Coordonatorului proiectului OFFS în Moldova și Natalia Gaidibadi, Specialist principal al Secției siguranță copii a Direcției activități comunitare a Direcției Generale Securitate Publică, Dorel Nistor, Șef al Secției de Prevenire a Direcției Generale Securitate Publică a Inspectoratului General al Poliției.

Futsal / Supercupa Moldovei 2015

Categorie:

Progress Chişinău este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei la futsal, ediția 2015, după ce a câştigat meciul cu Rîmbcom Căușeni, scor 3-1. Golurile formației Progres au fost marcate de Victor Costin (minutul 35), Sergiu Nicolaiciuc (38), Oleg Chitoroagî (40), în timp ce pentru Rîmbcom a înscris Denis Apostol (23).

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Marți, 3 noiembrie 2015, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2015-2016:

Festival fotbalistic

Categorie:

Duminică, 1 noiembrie 2015, la stadionul orăşenesc "Locomotiva" din Basarabeasca a fost organizat festivalul fotbalistic "Grassroots" pentru copiii cu vârsta de 8-10 ani din localităţile raionului.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 31 octombrie 2015, în satul Gura Căinarului, raionul Florești, la sediul companiei “Rusnac-MoldAqua”, care este partenerul FMF, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

La Mulți Ani!

Categorie:

Leonid TERTEAC, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător la echipele Stroiteli Bălți, Nistru Tiraspol, fost președinte al Comitetului de Arbitri al FMF, fost observator de arbitri, a împlinit onorabila vîrstă de 75 de ani!

Acreditări de presă pentru meciul cu Cehia

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 9 noiembrie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul meciul Moldova U-21 – Cehia U-21 din cadrul Preliminariilor Campionatului European de tineret (16 noiembrie 2015, ora 14.00, Complexul Sportiv Raional din Orhei).

U-17 / Preliminariile CE 2016 - Ziua 3 (video)

Categorie:

În perioada 26 – 31 octombrie naţionala de juniori U-17 a Moldovei a participat în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European, ediţia 2015/2016.

Naţionala U-15 / Memorialul "Valentin Ivanov"

Categorie:

Selecţionata de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrîngere, scor 1-3, în ultimul meci cu Belarus din cadrul turneului internaţional în memoria campionului olimpic şi european Valentin Kozmici Ivanov, care a avut loc la Soci, Rusia. Singurul gol al tricolorilor a fost marcat de Nichita Caputerco în minutul 48.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail