Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMF



Parteneri oficiali









Partener general al FMF




Parteneri oficiali









NOUTATI

Comunicat

Categorie:

În timpul pauzei de la mini-turneului preliminar al Campionatului European U-17, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întâlnire cu Semion Altman, fost antrenor al echipei Zimbru Chișinău. În prezent, dl Altman este Președintele Comitetului Selecționatelor din cadrul Federației Ucrainene de Fotbal și conducătorul delegației acestei țări care participă la mini-turneul găzduit de țara noastră.

Naţionala U-21 de futsal / Meciuri amicale

Categorie:

Selecționata de tineret a Moldovei la futsal a suferit înfrângere, scor 3-2, și în cel de-al doilea meci amical disputat cu reprezentativa similar a României. Golurile echipei noastre au fost marcate de Alexandru Nedostup și Diego Gherman.

Turneu pentru copii

Categorie:

Joi, 29 octombrie, la stadionul Complexului Sportiv “Arena City” din Chişinău a fost organizat turneul la fotbal în memoria antrenorului Anatolie Nesmeianov, fost director al Şcolii Sportive Specializate Republicane de Fotbal. La competiţie au participat 8 echipe alcătuite din jucători cu vârsta sub 10 ani.

Naţionala U-21 de futsal / Meciuri amicale

Categorie:

Selecționata de tineret a Moldovei la futsal va susține pe 28 şi 29 octombrie două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României. Ambele meciuri vor avea loc la Iași, România, cu începere de la ora 18-00, respectiv 11-00.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Miercuri, 28 octombrie 2015, pe teritoriul Liceului Teoretic “Mihai Eminescu” din satul Slobozia Mare, raionul Cahul, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Pe 27 și 28 octombrie vor avea loc meciuri din cadrul Cupei Moldovei Orange la fotbal, ediţia 2015-2016.

U-17 / Preliminariile CE 2016 - Ziua 2 (video)

Categorie:

În perioada 26 – 31 octombrie naţionala de juniori U-17 a Moldovei participă în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European, ediţia 2015/2016.

Special Olympics (video)

Categorie:

Cu ocazia aniversării a 20 ani de la fondare, Special Olympics Moldova a organizat  în colaborare cu Clubul Sportiv Real Succes o competiție la mini-fotbal cu participarea a 60 de copii. Evenimentul a avut loc miercuri, 28 octombrie, la terenul Şcolii Auxiliare nr.6 din Chișinău.

Naţionala U-15 / Memorialul "Valentin Ivanov"

Categorie:

Selecţionata de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrîngere, scor 0-4, în cel de-al doilea meci cu Rusia din cadrul turneului internaţional în memoria campionului olimpic şi european Valentin Kozmici Ivanov, care se desfăşoară la Soci, Rusia.

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-17

Categorie:

În perioada 23 – 28 octombrie naţionala de junioare U-17 a Moldovei a participat în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2015/2016. Moldova a evoluat în grupa 10 alături de Olanda, Norvegia şi Bulgaria, gazda mini-turneului.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail