Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Preliminariile CE 2016 - Ziua 1 (video)

Categorie:

În perioada 26 – 31 octombrie naţionala de juniori U-17 a Moldovei participă în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European, ediţia 2015/2016.

Fotbal feminin / Slovacia - Moldova 4-0

Categorie:

Naționala feminină a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în meciul cu Slovacia din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017.

Naționala U-15 / Memorialul "Valentin Ivanov"

Categorie:

În perioada 26-30 octombrie, la Soci, Rusia, are loc turneul internațional în memoria campionului olimpic și european Valentin Kozmici Ivanov. La competiție participă selecționatele de juniori mici ale Rusiei, Moldovei, Belarusului și Israelului, care sunt compuse din jucători cu anul nașterii 2000.

Futsal / Preliminariile CM 2016 - Ziua 3 (video)

Categorie:

Echipa naţională de fotbal în sală a câștigat grupa A din cadrul primului tur preliminar al Campionatului Mondial 2016, după ce a remizat în meciul decisiv cu Georgia, scor 2-2. Astfel, Moldova s-a calificat în următoarea rundă preliminară, unde îi va avea ca adversari pe Italia, Slovacia și Macedonia. Mini-turneul va avea loc în Italia în perioada 10-13 decembrie 2015.

Futsal / Preliminariile CM 2016 - Ziua 2 (video)

Categorie:

Echipa naţională de fotbal în sală a mai obținut o victorie categorică în cadrul primului tur preliminar al Campionatului Mondial 2016. Moldova a câștigat meciul cu Gibraltar, scor 12-2, și grație unui golaveraj mai bun decât cel al Georgiei a preluat șefia în grupa A.

Meci amical (video)

Categorie:

Vineri, 23 octombrie 2015, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău, a avut loc un meci amical inedit, în care s-au întâlnit selecţionata veteranilor fotbalului moldovenesc şi echipa condamnaților de la Penitenciarul numărul 4 din Cricova, care este campioană la Spartachiada condamnațilior la mini-fotbal, ediția 2015.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Vineri, 23 octombrie 2015, în satul Olișcani, raionul Șoldănești, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 23 octombrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Decizie UEFA

Categorie:

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a luat decizia, ca la următorul meci de acasă al Naţionalei Moldovei sub egida UEFA, sectorul 37 al stadionului va fi închis şi că Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost amendată cu 15.000 de euro ca urmare a incidentelor de la partida cu Rusia din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016 (9 octombrie 2015, Chișinău, stadionul Zimbru).

Futsal / Preliminariile CM 2016 - Ziua 1 (video)

Categorie:

Echipa naţională de fotbal în sală dispută în perioada 22-25 octombrie 2015 trei meciuri în cadrul primului tur preliminar al Campionatului Mondial 2016. În grupa A, tricolorii întâlnesc Andorra, Georgia şi Gibraltar. UEFA a încredinţat Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal organizarea meciurilor, care au loc la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din com.Ciorescu.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail