Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia mini-turneului preliminar din cadrul Campionatului Mondial FIFA la futsal. Conferinţa de presă va avea loc miercuri, 21 octombrie 2015, ora 14.00, la sediul FMF. Vor participa: Vladimir VUSATÎI (antrenor al selecţionatei naţionale de futsal) şi un jucător.

Turneul «Mingea de piele» (video)

Categorie:

În perioada 12-19 octombrie, în localitatea Gelendzhik, regiunea Krasnodar (Rusia) a avut loc turneul internațional «Mingea de piele» («Kojanyi myach»), ediția V. La competiție au participat 11 echipe compuse din copii cu anul nașterii 2002-2003, inclusiv echipa Liceului Spiru Haret din Chișinău, câștigătoarea turneului național «Guguță».

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 21 octombrie 2015 a adoptat următoarele decizii:

Fotbalul contra rasismului

Categorie:

Societatea de protecție a copiilor de origine africană din Moldova “FATIMA” în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, UEFA și organizația internațională “FARE” au organizat un turneu de fotbal în cadrul Săptămânii “FARE Football People”, care se desfășoară în perioada 8-22 octombrie în toată Europa.

Cursuri FIFA de instruire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a început luni, 19 octombrie 2015, Cursul FIFA de pregătire a antrenorilor de portari.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

U-19 / Moldova - România 2-0 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a câștigat și al doilea meci amical disputat cu selecţionata similară a României, scor 2-0.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Vineri, 16 octombrie 2015, în satul Răspopeni, raionul Șoldănești, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Școala de arbitri

Categorie:

Joi, 15 octombrie, la Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF din oraşul Cahul au început cursurile Şcolii regionale de Arbitri pentru anul de studii 2015-2016.

Acreditări de presă

Categorie:

nunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de vineri, 23 octombrie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presa, foto şi TV) pentru Preliminariile Campionatului European de juniori U-17, grupa 13, cu participarea selecționatelor Moldovei, Ucrainei, Estoniei, Bosniei și Herșegovinei (26-31 octombrie 2015, Orhei și Vadul lui Vodă). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail