Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-19 / Moldova - România 1-0 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2016, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 15 şi 17 octombrie două meciuri amicale internaţionale cu selecţionata similară a României. Prima partidă va avea loc pe stadionul Complexului Sportiv din Orhei cu începere de la ora 15-00, iar cea de-a doua la baza Zimbru, de la 11-00. Ambele întâlniri vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Futsal / Naționala Moldovei

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-6, în cel de-al doilea meci amical disputat la Minsk cu reprezentativa Belarusului.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Futsal / Naționala Moldovei

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 4-0, în primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa Belarusului.

Suedia - Moldova 2-0

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-0, în ultimul meci cu Suedia din cadrul preliminariilor CE 2016.

Futsal / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 19 octombrie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presa, foto şi TV) pentru Campionatul Mondial la futsal, etapa preliminară, Grupa A, cu participarea selecționatelor Moldovei, Georgiei, Andorrei și Gibraltarului (22-25 octombrie 2015, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din c. Ciorescu). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Selecţionata Moldovei în Suedia

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns la Stockholm în dimineața zilei de duminică, 11 octombrie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Radisson Blu Royal Park”. Duminică seara reprezentativa Moldovei a susţinut un antrenament de o oră la stadionul “Friends Arena” (capacitatea – 50.653 de locuri). La şedinţa tehnică au participat 20 de jucători convocaţi de selecţionerul Ștefan Stoica pentru acest meci.

U-21 / Moldova - Letonia 0-3 (video)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere în meciul cu Letonia, scor 0-3, din preliminariile Campionatului European din 2017.

Arbitrii meciului Suedia - Moldova

Categorie:

Meciul Suedia – Moldova din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Italia în următoarea componenţă: Luca Banti – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Alessandro Giallatini, Filippo Meli şi arbitrii adiţionali Davide Massa, Daniele Doveri. Al 4-lea oficial va fi Gianluca Vuoto.

Echipa de tineret U-21 / Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat sâmbătă, 10 octombrie 2015, în sala de conferințe a Centrului de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodăo conferinţa de presă cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Letoniei (11 octombrie 2015, Orhei). La întrebările jurnaliștilor au răspuns Dănuț Stelian Oprea, antrenor principal al Echipei Naţionale U-21 a Moldovei și jucătorii Victor Buga și Dinu Graur.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail