Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Arbitrii meciului Moldova - Letonia U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Letonia din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Bosnia și Herțegovina în următoarea componenţă: Edin JAKUPOVIC – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Goran DUJAK și Haris BAKOVIĆ. Al 4-lea oficial va fi Goran PARADŽIK.

Moldova - Rusia 1-2 (video)

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în meciul cu Rusia din cadrul preliminariilor CE 2016. Ultimul meci din preliminariile CE 2016, echipa noastră îl va disputa în deplasare pe 12 octombrie cu Suedia.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 09 octombrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciurilor din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016 Moldova – Rusia (9 octombrie, Chișinău) și Suedia - Moldova (12 octombrie, Solna):

Comunicat

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal recomandă posesorilor biletelor de intrare la meciul Moldova – Rusia să vină din timp la stadionul „Zimbru” pentru a evita aglomeraţia la punctul de intrare în arena sportivă.

Arbitrii meciului Moldova - Rusia

Categorie:

Meciul Moldova – Rusia din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Grecia în următoarea componenţă: Michael KOUKOULAKIS – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Alexandros GREVENIS, Chrysoula KOUROMPYLIA şi arbitrii adiţionali Athanasios GIACHOS, Andreas PAPPAS. Al 4-lea oficial va fi Christos BALTAS.

Adresarea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal

Categorie:

Pe data de 9 octombrie 2015 este programat la Chişinău meciul din cadrul preliminariilor Campionatului European de Fotbal  din 2016 cu participarea echipelor naţionale ale Republicii Moldova şi Federaţiei Ruse.

Live Your Goals

Categorie:

Pe parcursul lunii  septembrie  2015, au fost desfășurate opt festivaluri fotbalistice pentru fete (a.n. 2004-2006) în cadrul programului FIFA - Live Your Goals. Micile fotbaliste au participat la diverse exerciții distractive și au jucat fotbal în componență redusă. Numărul total de participanți a ajuns la 430.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ștefan Stoica, a anunţat lotul final pentru meciurile cu Rusia (9 octombrie, Chișinău) și Suedia - Moldova (12 octombrie, Solna) din Preliminariile Campionatului European-2016.

Şedință de lucru (video)

Categorie:

Luni, 5 octombrie 2015, la hotelul Codru din Chişinău, Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat o şedinţă de lucru cu tema: “Dialogul Social și Implementarea Acordului privind cerinţele minime ale contractelor standard ale jucătorilor în domeniul fotbalului profesionist în ţările din cadrul Uniunii Europene şi în celelalte ţări care fac parte din UEFA”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail