Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 5 octombrie 2015, al XXVI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 5 cotombrie – 4 noiembrie, s-au înscris 25 de persoane.

Cupa Guvernului (video)

Categorie:

Echipa Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din oraşul Bălţi a devenit pe 4 octombrie 2015 câştigătoarea ediţiei a zecea a turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” la care au participat juniori cu anul naşterii 2001-2002.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 02 octombrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 1 octombrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborât opt trepte și ocupă acum locul 132 cu 239 puncte.

Festival fotbalistic

Categorie:

În scopul popularizării fotbalului, Asociaţia Raională de Fotbal din Edineț în colaborare cu Centrul Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Nord, au organizat pe 30 septembrie în satul Brătușeni festivalul fotbalistic în cadrul proiectului Grassroots.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ștefan Stoica, a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu Rusia (9 octombrie, Chișinău) și Suedia (12 octombrie, Solna) din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016.

Fotbalul pentru Copii şi Juniori (video)

Categorie:

Marți, 29 septembrie, la hotelul Jazz din Chișinău, Președintele FMF, Pavel Cebanu, a avut o întâlnire cu directorii și antrenorii școlilor de fotbal din toată țara. La eveniment au mai participat Ion Testemițanu, Vicepreședintele FMF responsabil de selecționatele Moldovei, Oleg Molceanov, Inspector Federal, Sergiu Iepureanu, antrenorul  selecționatei de juniori U-15, Vadim Boreț, antrenorul  selecționatei de juniori U-17, Ghenadie Pușca, antrenorul  selecționatei de juniori U-19.

Ziua Mondială a Inimii

Categorie:

Pe 29 septembrie este marcată Ziua Mondială a Inimii. Evenimentul este organizat la nivel internaţional de World Heart Federation (Federaţia Internaţională a Inimii) care doreşte să contribuie la creşterea gradului de conştientizare a populaţiei globului asupra factorilor de risc ce duc la apariţia bolilor cardiovasculare şi să determine o schimbare în atitudinea oamenilor faţă de problema adoptării unui stil de viaţă sănătos. La nivel mondial, anual se înregistrează 17,3 milioane de decese, iar acest număr este în continuă creştere.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Marți, 29 septembrie 2015, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2015-2016.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail