Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Festival fotbalistic

Categorie:

În scopul popularizării fotbalului, Asociaţia Raională de Fotbal din Teleneşti în colaborare cu Direcţia Educaţie şi Centrul Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Centru, au organizat pe 27 septembrie la stadionul orăşenesc din Teleneşti festivalul fotbalistic în cadrul proiectului Grassroots.

Fotbal feminin / Cursuri FIFA

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a început luni, 28 septembrie 2015, Cursul FIFA de pregătire a antrenorilor la fotbal feminin.

Cursuri de pregătire a antrenorilor de portari

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Molodvei de la Vadul lui Vodă a început luni, 28 septembrie, Cursul de pregătire a antrenorilor de portari pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „A”.

U-17 / Moldova - Azerbaidjan 0-2 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2016, selecționata de juniori U-17 a Moldovei a disputat două meciuri amicale cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului. Ambele meciuri au avut loc la stadionul Complexului Sportiv Raional din Orhei.

Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF

Categorie:

Vineri, 25 septembrie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a avut loc o şedinţă de lucru cu participarea conducerii FMF şi a asociaţiilor de fotbal din zona Centru.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 25 septembrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 25 septembrie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un seminar ordinar cu participarea arbitrilor din Divizia Națională. În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte care vizează arbitrajul în meciurile din acest sezon al Diviziei Naționale.

Fotbal feminin / Clasament FIFA

Categorie:

Vineri, 25 septembrie, a fost anunţat noul clasament FIFA la fotbal feminin. Naţionala Moldovei a căzut patru poziții și ocupă la moment locul 106 cu 1180 de puncte.

U-17 / Moldova - Azerbaidjan 1-5 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2016, selecționata de juniori U-17 a Moldovei va disputa pe 24 şi 26 septembrie două meciuri amicale cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului. Ambele meciuri vor avea loc la stadionul Complexului Sportiv Raional din Orhei, cu începere de la ora 16-00, respectiv 12-00, și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Festival fotbalistic

Categorie:

În scopul popularizării fotbalului, Asociația Raională de Fotbal, Școala Sportivă și Direcția Învățământ, Tineret și Sport din Drochia în colaborare cu Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF, regiunea Nord, au organizat miercuri, 23 septembrie, un festival pentru copii cu vârsta 7-10 ani în cadrul proiectului Grassroots.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail