Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Ştefan Stoica, noul selecționer al Moldovei a fost prezentat de către Ion Testemițanu, Vicepreședintele FMF responsabil de selecționatele Moldovei, în cadrul unei conferințe de presă organizată marți, 22 septembrie 2015.

Vizită de lucru

Categorie:

Luni, 21 septembrie, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întrevedere cu Bernard Etinof, Șeful Secţiei Consulare a Ambasadei Franței în Republica Moldova.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Rusia (9 octombrie, Chișinău) din cadrul preliminariilor CE 2016 vor fi puse în vînzare la casele stadionului Zimbru din 21.09.2015 de la ora 10-30 până la 19-00.

Comunicat

Categorie:

În urma întrevederii avute cu Pavel Cebanu (Președinte FMF), selecționerul Alexandru Curteian a luat decizia să-și dea demisia din funcția de antrenor principal al Echipei Naționale a Moldovei.

Pavel Cebanu a declarat că până la finalul Preliminariilor CE 2016 selecționata Moldovei va fi pregătită de către tehnicianul român Ștefan Stoica, care în același timp va rămâne și antrenor principal la FC Zimbru.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 20 septembrie 2015, în satul Şolcani, raionul Soroca, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Futsal / Bulgaria - Moldova 3-6

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a obţinut victorie şi în al doilea meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa Bulgariei, scor 6-3. Sergiu Nicolaiciuc, de două ori, Sergiu Tacot, Andrian Laşcu, Andrei Negara şi Cristian Obadă au marcat golurile echipei noastre.

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-19

Categorie:

În perioada 15 – 20 septembrie naţionala de junioare U-19 a Moldovei participă în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2015/2016. Moldova evoluează în grupa 7, din care mai fac parte Cipru, Italia şi Olanda, gazda mini-turneului.

Futsal / Bulgaria - Moldova 1-3

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a obţinut victorie în primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa Bulgariei, scor 3-1. Andrian Laşcu, de două ori, şi Cristian Obadă au marcat golurile echipei noastre.

Şcoala de arbitri

Categorie:

Vineri, 18 septembrie, la Oficiul Regional de Dezvoltare al FMF din comuna Ciorescu au început cursurile Şcolii de Arbitri pentru anul de studii 2015-2016.

U-19 / Armenia - Moldova 1-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrânfere în al doilea meci amical disputat în deplasare cu selecţionata similară a Armeniei, scor 1-0. Singurul gol a fost marcat de către David Martirosyan, din penalty, în minutul 56.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail