Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Curtea de Arbitraj Sportiv și Mediere în Fotbal

Categorie:

Curtea de Arbitraj Sportiv și Mediere în Fotbal din RM a examinat în ședință deschisă, pe 18 septembrie, cererea de recurs depusă de către FC ”Zimbru” împotriva Deciziei Comitetului de Apel a FMF din 19 iunie 2015 prin care se solicită casarea Deciziei Comitetului de Apel din 19 iunie 2015 și menținerea în vigoare Hotărârea Comitetului de Disciplină a FMF din 23 aprilie 2015 pe marginea cauzei Radu Catan – FC Zimbru.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 18 septembrie 2015, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 1 octombrie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei Moldovei contra Rusiei din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2016 (9 octombrie 2015, Chişinău, Stadionul Zimbru). Orice instituţie de presă poate primi maxim două acreditări (reporter/redactor + fotoreporter/cameraman).

Fotbal feminin / Moldova - Suedia 0-3 (video)

Categorie:

Naționala feminină a Moldovei a debutat cu înfrângere, 0-3, în meciul cu Suedia din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

La ședința sa din 17 septembrie, Comitetul de Arbitri a luat următoarele decizii:

Comunicat

Categorie:

În zilele de 15 și 16 septembrie 2015, în Malta a avut loc tradiționala întâlnire a conducerii forului European cu președinții și secretarii generali ai asociațiilor naționale în cadrul Top Executive Programme.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat miecuri, 16 septembrie, o conferinţa de presă cu ocazia meciului din cadrul Preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin-2017 Moldova – Suedia (17 septembrie, Orhei). La întrebările jurnaliştilor au răspuns: Alina STEŢENCO (antrenoarea selecţionatei naţionale feminine) şi Elena POROJNIUC (jucătoare la selecţionata Moldovei). Conferinţa de presă a fost transmisă în direct pe saitul nostru.

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Cu ocazia meciului Moldova – Suedia din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, proiectul OFFS Moldova a organizat la stadionul CSCT Buiucani un festival fotbalistic pentru 48 de băieţi şi fete din Ratuş, Nimoreni şi Chişinău.

U-19 / Armenia - Moldova 2-3

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2016, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa în deplasare pe 16 şi 18 septembrie două meciuri amicale internaţionale cu selecţionata similară a Armeniei. Pentru aceste meciuri selecţionerul Ghenadie Puşca a convocat următorii jucători:

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

Pe 16 septembrie, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat în şedinţă publică:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail