Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Miercuri, 16 septembrie 2015, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea perechilor şi gazdelor meciurilor din cadrul 1/16 de finală ale Cupei Moldovei – ORANGE, ediţia 2015-2016.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale.

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

În perioada 20 august - 13 septembrie 2015 în mai multe localități din țară și-au desfășurat activitatea cele 10 școli din cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

Lotul naționalei feminine a Moldovei

Categorie:

Antrenoarea naționalei feminine a Moldovei, Alina Stețenco, a anunţat lotul final pentru meciul cu Suedia (17 septembrie, Orhei) din Preliminariile Campionatului European-2017.

Săptămâna UEFA Grassroots

Categorie:

Pe parcursul unei săptămâni (7-13 septembrie 2015), împreună cu asociațiile europene de fotbal, FMF a  sărbătorit Săptămâna UEFA a fotbalului de mase (UEFA Grassroots Week). Cu această ocazie au fost organizate mai multe acțiuni în diferite localități din toată țara la care au participat sute de copii.

U-15 / Moldova - România 0-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a disputat 2 meciuri de verificare cu selecționata similară a României. Ambele partide au avut loc la CPSM de la Vadul lui Vodă pe 11 și 13 septembrie și au fost transmise în direct de site-ul nostru.

Concursul Fair Play

Categorie:

CSCT Buiucani-Dacia Chișinău a câștigat concursul Fair Play organizat între echipele din campionatul Moldovei la copii și juniori (U-15, U-16, U-17 și U-18). Jucătorii acestui club au acumulat cele mai puține cartonașe galbene și roșii pe parcursul sezonului 2014-2015.

Arbitrii meciului Moldova - Suedia (feminin)

Categorie:

Meciul Moldova – Suedia din cadrul Preliminariilor CE la fotbal feminin 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Germania în următoarea componenţă: Riem HUSSEIN – arbitru la centru, ajutată de asistenţii Katrin RAFALSKI şi Imke LOHMEYER. Al 4-lea oficial va fi Natalia CEBAN (Moldova).

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Vineri, 11 septembrie 2015, pe teritoriul Liceului “Todur Zanet” din satul Congaz, UTA Găgăuzia, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

U-15 / Moldova - România 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa 2 meciuri de verificare cu selecționata similară a României. Ambele partide vor avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă pe 11 și 13 septembrie cu începere de la ora 16-00, respectiv 11-00, și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail