Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Jocul cinstit unește lumea

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal se adresează către jucători, arbitri, suporteri și oficiali din Republica Moldova cu rugămintea să susțină și să promoveze spiritul FAIR PLAY (Joc cinstit) pe durata Zilelor FIFA Fair Play.

Moldova - Muntenegru 0-2 (video)

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în meciul cu Muntenegru din cadrul preliminariilor CE 2016.

Acreditări de presă pentru meciul cu Suedia (fotbal feminin)

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 10 septembrie 2015, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei feminine a Moldovei contra Suediei din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 la fotbal feminin (17 septembrie 2015, Orhei, Complexul Sportiv Raional).

Premierea echipei FC Cahul-2005

Categorie:

Duminică, 6 septembrie 2015, Clubul de Fotbal Cahul-2005 a fost premiat cu o Cupă pentru clasarea pe locul I în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Sud, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Arbitrii meciului Moldova - Muntenegru

Categorie:

Meciul Moldova – Muntenegru din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Belgia în următoarea componenţă: Sébastien DELFERIERE – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Yves De NEVE şi Rien VANYZERE şi arbitrii adiţionali Jonathan LARDOT şi Erik LAMBRECHTS. Al 4-lea oficial va fi Jo De WEIRDT.

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciului din cadrul Preliminariilor Campionatului European-2016 Moldova – Muntenegru (8 septembrie, Chișinău).

Austria - Moldova 1-0

Categorie:

Selecționata Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în meciul cu Austria din cadrul preliminariilor CE 2016. Austriecii și-au adjudecat victoria în repriza secundă grație golului semnat de Zlatko Junuzovic.

Premierea echipei FC Sîngerei

Categorie:

Clubul de fotbal Sîngerei a fost premiat pe 5 septembrie 2015 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2014-2015, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii.

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor arbitri din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Naționala / Antrenament în Austria

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în capitala Austriei în după amiaza zilei de 4 septembrie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în “Courtyard Marriott” din Vienna. La Aeroportul din Vienna, echipa noastră a fost întâmpinată de Ambasadorul Republicii Moldova în Austria, Andrei Popov.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail