Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-21 / Moldova - Muntenegru 1-0 (video)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a obținut prima victorie în preliminariile Campionatului European din 2017. Echipa Noastră s-a impus pe teren propriu în fața Muntenegrului, scor 1-0, grație unui gol marcat în prima repriză de Dan Spătaru.

Festival OFFS (video)

Categorie:

Joi, 3 septembrie, la stadionul sătesc din Ratuș, OFFS Măgdăceşti a organizat un festival fotbalistic pentru circa 200 de copii. Pe lângă activitățile cultural-sportive, micuții s-au bucurat și de acțiunile cu participarea colaboratorilor Inspectoratului General al Poliției în cadrul programului special SSP (Sport – Școală – Poliție).

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat o conferinţă de presă cu ocazia meciului selecţionatei de tineret a Moldovei contra Muntenegru (4 septembrie 2015, Orhei). La întrebările jurnaliștilor au răspuns Dănuț Stelian Oprea, antrenor principal al Echipei Naţionale U-21 a Moldovei, și jucătorii Radu Mâțu și Artiom Rozgoniuc.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 3 septembrie, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat trei trepte și ocupă acum locul 124 cu 245 puncte. Pentru echipa noastră urmează două partide din Preliminariile CE 2016 cu Austria (5 septembrie, deplasare) și Muntenegru (8 septembrie, acasă).

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

La ședința sa din 2 septembrie, Comitetul de Arbitri a luat următoarele decizii:

Comitetul de Urgență

Categorie:

În legătură cu necesitatea asigurării condițiilor optime pentru disputarea meciului etapei I, Divizia Națională, FC Dacia – FC Milsami, transferat din motive ce țin de participarea FC Dacia în Liga Europei UEFA și FC Milsami în Liga Campionilor UEFA, în scopul unei bune organizări şi desfăşurări a meciurilor Campionatului R. Moldova la fotbal, ediţia 2015-2016, Comitetul de Urgenţă al F.M.F. a hotărât:

Arbitrii meciului Austria - Moldova

Categorie:

Meciul Austria - Moldova din cadrul Preliminariilor CE 2016 va fi condus de o brigadă de arbitri din Macedonia în următoarea componenţă: Aleksandar STAVREV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Marjan KIROVSKI şi Dejan KOSTADINOV şi arbitrii adiţionali Dimitar MECKAROVSKI şi Dejan JAKIMOVSKI. Al 4-lea oficial va fi Nikola KARAKOLEV.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian, a anunţat lotul final pentru meciurile cu Austria (5 septembrie, Viena) şi Muntenegru (8 septembrie, Chișinău) din Preliminariile Campionatului European-2016.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Marți, 1 septembrie 2015, pe teritoriul Liceului Teoretic “Vlad Ioviță” din satul Cocieri, raionul Dubăsari, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Arbitrii meciului Moldova - Muntenegru U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Muntenegru din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Luxemburg în următoarea componenţă: Laurent KOPRIWA – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Joaquim DA SILVA șiDaniel DA COSTA. Al 4-lea oficial va fi Christian RICHARTZ.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail