Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Juniori / Premierea echipelor Zimbru Chișinău

Categorie:

Sâmbătă, 29 august, au fost premiate echipele Centrului de Pregătire al Tânărului Fotbalist Zimbru Chișinău pentru locurile ocupate în campionatul Moldovei, copii și juniori, ediția 2014/2015. Evenimentul a avut loc în pauza meciului dintre Zimbru și Sheriff din cadrul etapei a 6-a din Divizia Națională.

Cupa UEFA la futsal (video)

Categorie:

În perioada 27-29 august 2015, Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a găzduit meciurile grupei G din cadrul primei etape preliminare a Cupei UEFA la futsal. Campioana Moldovei, Progres Chișinău, a jucat împotriva formatiilor FP Halle-Gooik (Belgia) și ASUE Yerevan (Armenia).

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Vineri, 28 august 2015, în satul Cristeşti, raionul Nisporeni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

WU-19 / România - Moldova 2-2

Categorie:

Naţionala de junioare U-19 a Moldovei a remizat, scor 2-2, în al doilea meci de verificare disputat în deplasare cu reprezentativa similară a României. Echipa noastră a condus după golurile marcate de Carolina Ţabur în minutele 4 şi 68, însă gazdele au reuşit egalarea de fiecare dată prin Kinga Barabasi şi Teodora Meluţă, din penalty.

Cupa UEFA la futsal (video)

Categorie:

În perioada 27-29 august 2015, Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu găzduiește meciurile grupei G din cadrul primei etape preliminare a Cupei UEFA la futsal. Campioana Moldovei, Progres Chișinău, întâlnește formatiile FP Halle-Gooik (Belgia) și ASUE Yerevan (Armenia).

Naționala feminină / Meci amical

Categorie:

Naţionala feminină a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-5, în meciul amical disputat la 27 august 2015 selecţionata similară a României. Gazdele au marcat toate golurile în prima repriză.

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Miercuri, 28 august, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizat un festival fotbalistic în cadrul programului cu genericul „Diasporă. Origini. Reveniri” destinat pentru copii şi tinerii din diaspora moldovenească. La evenimentul desfăşurat cu suportul FMF au participat peste 100 de copii cu vârsta între 12-17 ani din diferite ţări ale lumii, membri ai diasporei moldoveneşti.

WU-19 / Amicale cu România

Categorie:

Naţionala de junioare U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-6, în primul meci de verificare disputat în deplasare cu reprezentativa similară a României. Pentru gazde cinci goluri au fost înscrise de Anamaria Vasile, în timp ce reuşita noastră a fost semnată de Carolina Ţabur în repriza secundă.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 26 august 2015, în baza materialelor acumulate ce ţin de competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F.  a decis:

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Asociaţia de Futsal din Republica Moldova au organizat o conferinţă de presă cu ocazia participării echipei Progress Chişinău la etapa preliminară din cadrul Cupei UEFA la futsal (Ciorescu, Futsal Arena FMF, 27-29 august 2015)..

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail